22. Februara 2024.

Duško Tošić uslikan na klinici u Turskoj: Poslije koncerta požurio u ordinaciju poznatog doktora

Duško Tošić na klinici u Turskoj

Duško Tošić je pre neko veče uživao na koncertu Dragane Mirković u Beogradu, a samo nekoliko dana kasnije pronašli smo ga hiljadu kilometara istočnije. Ušli smo mu u trag na jednoj od njegovih omiljenih destinacija – u Turskoj.

 

Bivši fudbaler često boravi u zemlji za čije je klubove dugo igrao i u kojoj i dalje ima mnogo navijača, ali ovog puta je, čini se, svratio drugim povodom.

Uslikan je na jednoj klinici sa lekarom čija je specijalizacija – transplantacija kose. Doktor Serkan Ajgin je veoma uspešan u tom domenu, što može da potvrdi i Instagram, gde ga prati više od 140.000 ljudi. Među njima su, verovatno, i brojni zadovoljni klijenti.

 

Sudeći po Duškovoj kosi, njemu transplantacija nije potrebna, tako da je po svoj prilici kod priznatog doktora doveo prijatelja, kanadskog fudbalera Atibu Hačinsona, koji igra za turski Bešiktaš. Dres iste ekipe svojevremeno je nosio i Tošić, koji je posle profesionalne karijere postao menadžer.

Da li je to odgovor na pitanje otkud Duško Tošić na klinici u Turskoj. Da li je Hačinson rešio da “popravi” frizuru ili je samo došao da pozdravi doktora Serkana? Videćemo…

Hellomgazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare