1. Septembra 2023.

Duljaj: Osjetljiv sam na te stvari – nisam vezan za stolicu

Igor Duljaj, trener Partizana, na konferenciji za medije otkrio je detalje sa utakmice protiv Nordsjelanda kada ga je vređala grupa navijača.

Fudbaleri Partizana su u dvomeču protiv danskog Nordsjelanda “pregaženi” rezultatom 6:0, a Humska je bila maltene prazna.

Pred početak drugog meča su navijači organizovali protest protiv uprave Partizana i većina je ostala ispred stadiona, a oni koji su došli vređali su aktere susreta, a posebno Duljaja i njegovu porodicu.

“To je nešto što može da me zabrine. Verujem da su imali želju, ali ako nemaš navijače koji mogu da te pokrenu, nažalost i ja sam podlegao nekim provokacijama, jer ne mogu da slušam da neko konstantno vređa igrače. To je mnogo ružno, jer u toj ekipi imate i mladog Trifunovića i on treba da se razvija u jednoj ovakvoj atmosferi da ga neko vređa i ja se izvinjavam pre svega onim ljudima koji su vaspitani i kulturni, što sam nekulturno odreagovao, ali na neki način sam samo rekao ‘Ljudi, ostavte ove momke na miru’. Još jednom se izvinjavam, jer to nije primereno za trenera Partizana”, objasnio je na konferenciji za medije trener Partizana Igor Duljaj.

“To su već neki tekstovi počeli, besplatni kolači, onda kreće ‘burek’, ja sam veoma osetljiv na takve stvari, mnogi ne mogu da me izvedu iz takta kada me vređaju na nacionalnoj osnovi, što je i danas bilo, toga sam se naslušao nažalost mnogo puta u životu, ali kada kažete burek, to je asocijacija na najboljeg čoveka od svih Duljaja, a to je moj otac, koji nije živ. To je jedino što može da me izvede iz takta. Sve možete da dirate, nemojte da mi dirate oca i Partizan i moje igrače. Ostalo možete da mi pričate ‘ne znaš ništa’, ‘nisi ti za ovaj posao’, to je mnogo ružno”

Otkrio je Duljaj i kakva je njegova dalja sudbina u klubu.

“Ništa, da vidimo šta će klub da kaže i sportski sektor koji može da odluči o mojoj sudbini. Što se mene tiče, ja ovu stolicu mogu da kupim i da odnesem kući, nisam vezan za stolicu, da se zalepim za nju i da ne mogu da odem. Do rastanka će jednom sigurno doći, ali dokle god imam osećaj da igrači veruju u ono što radim, ja ću ostati, ako sportski sektor misli drugačije, onda ću otići. Niko nije veći od kluba, ali daleko od toga da se ne predajem. Imamo veoma bitan meč koji nam sledi, uvek je jutro pametnije od večeri”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare