30. Maja 2023.

Dufour Yachts predstavlja svoj novi model – Dufour 41

Nova Dufour 41 je dizajnirana s novim izgledom koji se fokusira na život na otvorenom. Na ovoj jedrilici, dužine preko 12 metara, obujam kokpita usporediv je s onim na mnogo većim jedrilicama. U stvaranju ovog broda, Dufour škver otišao je korak dalje, jamčeći sjajno jedrenje zahvaljujući znanju i iskustvu svojih iskusnih timova.

Dufour 41

Dufour 41 označava novi Vintage trend, donoseći modernost, obilje svjetla i mnoge inovacije, a sve to istovremeno čuvajući originalni DNK brenda Dufour. Ova jedrilica nudi dobro osmišljene prostore za jednostavno kretanje u potpunom miru. Robusna i efikasna, ova jedrilica agilno će moći ploviti i morima i oceanima.

Dufour 41

Ova nova luksuzna jedrilica nudi širok raspon mogućnosti prilagodbe za sve stilove jedrenja. Dufour 41 dolazi u tri verzije: AdventureOcean ili Performance, s rasporedima potpalublja u izvedbama s 3 ili 4 kabine, pokušavajući zadovoljiti sve potrebe i ukuse. Nudi prekrasne životne prostore dizajnirane za kako bi se maksimalno iskoristiio prostor i iznutra i izvana.

Dufour 41 layout

U verziji s tri kabine, pronaći ćete veliku i svijetlu vlasničku kabinu s puno prostora za pohranu i vlastitu kupaonicu. Gosti će imati dvije lijepe i prostrane kabine svaka sa svojom kupaonicom. U verziji s četiri kabine može prihvatiti do deset gostiju. Ova jedrilica trenutno jedina na tržištu nudi, u verziji s 4 kabine, dvije prave pramčane kabine, s krevetima od 145 cm širine i zvučnom izolacijom između dvije kabine.

Dufour 41

U obje verzije Dufour 41 opremljena je brojnim skladišnim prostorima i uzdužno položenomm kuhinjom, što omogućuje slobodno i jednostavno kretanje po brodu. Salon će za stolom komforno prihvatiti osam članova posade, a uz malo manje komfora moči će ih objedovati i 10.

Dufour 41

Život na otvorenom poprima veću važnost i značenje na ovoj jedrilici dužine nešto preko 12 metara, s njezinim izuzetno dobro dizajniranim planom palube, lakom cirkulacijom i optimiziranim prostorom za udobnost na brodu. Dufour 41 nudi oko 60% više svjetla od ostalih modela na tržištu s brojnim otvorima prema vani.

Dufour 41

Za Dufour škver cilj je bio donijeti veći dizajn i robusnost, ali pojednostaviti unutrašnjost svojih modela i nastaviti koristiti plemenite materijale. Dufour 41 nudi se u dvije atmosfere, obje jednako tople i svijetle: Europa i Boston.

Dufour 41 može se pohvaliti velikim kokpitom s brojnim rukohvatima za još veću sigurnost tijekom plovidbe. Vrlo veliki kokpit usporediv je s onim koji biste vidjeli na puno većoj jedrilici. Stoga će se na njoj ćete uživati u ovom životnom prostoru dobrih proporcija tijekom boravka sa svojom obitelji ili prijateljima i bezbrižno se kretati po brodu.

Dufour 41

U skladu s Dufourovim DNK, ova velika jahta dizajnirana je i zamišljena kako bi pružila izvrsne performanse pod jedrima, a istovremeno ponudila puno prostora. Dufour Yachts istaknuo je da su upravljivost i performanse broda velika prednost i da posebno odražavaju osobnost Dufourova asortimana jedrilica.

Osnovne karakteristike:

  • Arhitekt: Felci Yacht Design
  • Dizajn interijera: Ardizio Design
  • Dužina preko svega: 12,75 m
  • Dužina na vodenoj liniji: 11,20 m
  • Širina: 4,30 m
  • Gaz: 2,10 m
  • Pogon: 50KS
  • Spremnik goriva: 250 l
  • Spremnik vode: 250 l

Nautica portal

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare