30. Maja 2023.

Ducati SuperSport 950 S donosi novu Stripe grafiku

Mada nema velikih ažuriranja, Centro Stile Ducati je uradio ono što najbolje radi, dodajući nove stilske elemente koji će se sigurno svideti mnogima. Za 2024. godinu, SuperSport 950 S će dobiti ono što Ducati naziva svojom novom Stripe grafikom.

Dok je većina oklopa u Iceberg White beloj, Stripe grafika dodaje prepoznatljivu crvenu prugu, zajedno sa debljom sivom prugom ispod crvene. Dve šarene pruge su razdvojene tankom belom linijom koja odgovara ostatku oklopa. Naravno, crvena traka je poravnata tako da se savršeno uliva u pogled na crveni ram koji dobijate odmah iza oklopa, pre nego što vaše oko otputuje nazad ka sedišu. Isto tako, deblja siva traka se vraća direktno ka sedištu, stvarajući snažnu dijagonalnu liniju između njih.

Ovaj tok dizajna pomaže da se stvori osećaj kretanja napred, posebno kada se uzme u zajedno sa donjim delom oklopa, ispod hladnjaka.

2024 Ducati SuperSport 950 S takođe dobija potpuno podesivo Ohlins ogibljenjnapred i pozadi. Ostala standardna oprema na ovom motocikli uključuje i par 17-inčnih felni u sjajnoj crnoj boji sa oznakom Ducati Red.

SuperSport 950 S pokreće Testastretta tvin agregat od 937 kubika, koji proizvodi 110 KS na 9.000 o/min i 93 Nm maksimalnog obrtnog momenta na 6.500 o/min. Uparen je sa šestostepenim prenosom s kvikšifterom za gore i kliznim kvačilom.

Kočenje obavlja par radijalno postavljenih Brembo M4-32 monoblok čeljusti sa četiri klipa napred sa dva poluplutajuća kočiona diska od 320 mm, kao i jednom zadnjom čeljusti sa dva klipa i kočionim diskom od 245 mm pozadi. Bosch ABS je u standardnom paketu.

Ostale ključne karakteristike uključuju vetrobransko staklo podesivo po visini, puni TFT ekran od 4,3 inča, tri režima vožnje (Sport, Touring i Urban), kao i kontrolu proklizavanja. Interval podešavanja zazora ventila je 30.000 kilometara. Preporučeni intervali održavanja su na svakih 15.000 kilometara ili jednom u 12 meseci — šta god nastupi prvo.

Motomagazin.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare