23. Augusta 2023.

Ducati proširuje SuperSport 950 liniju

Kako svet motocikala nastavlja da se razvija, proizvođači stalno traže načine da zadovolje različite potrebe vozača. U nedavnom potezu koji je izazvao zanimanje među entuzijastima, Ducati je podneo izvršnu naredbu Kalifornijskom odboru za vazdušne resurse (CARB), nagoveštavajući potencijalno proširenje svog SuperSport 950 asortimana .

Iako su detalji ograničeni, CARB dokumentacija baca svetlo na Ducatijeve namere za porodicu SuperSport u 2024.

Pažljiviji pogled na Ducatijevu trenutnu liniju otkriva raznovrstan niz modela koji služe različitim segmentima vozača. Od sportski orijentisanih Panigale mašina do Multistrada spremnih za avanturu i retro šarma Scrambler serije, Ducati je uspeo da ponudi opcije za širok spektar preferencija.

Međutim, jedna značajna praznina u njihovoj postavi je odsustvo robusne turing ili sportske turing opcije.

CARB dokumenta za porodicu SuperSport u 2024. nagoveštavaju moguće rešenje ovog problema. Nove oznake modela, “Ducati SuperSport S T” i “Ducati SuperSport T”, sugerišu da se Ducati možda sprema da se bavi turing segmentom.

Iako zvanični detalji ostaju u tajnosti, ove oznake mogu ukazivati na varijantu “Touring” ili “Turismo”. Ovaj potencijalni dodatak je u skladu sa Ducatijevom posvećenošću inovacijama i željom kompanije da zadovolji širi spektar vozača.

Termin “Turismo” nudi prijatniju alternativu jednostavnom “Touring”-u, a njegovo usvajanje bi moglo dati dašak italijanskog stila novom modelu.

Približava nam se kalendar Ducati svetskih premijera za 2024, a razliku od prethodne godine, gde je svaki premijerni događaj dolazio sa svojim tizerom, ovog puta, Ducati se odlučio za misteriozniji pristup.

To ostavlja prostor za spekulacije o tome kako bi nedavno otkrivene informacije mogle biti u korelaciji sa predstojećim najavama.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare