Ducati počeo proizvodnju Scrambler modela - BIGportal.ba
Auto-moto Motori

Ducati počeo proizvodnju Scrambler modela

Ducati je najavio početak proizvodnje svog novog Scrambler modela u fabrici u Borgo Panigaleu.

Novi motocikl, koji je već bio predstavljen u sedmoj epizodi Ducati World Premiere 2023 serijala, predstavlja potpunu renovaciju kultnog modela koji zadržava originalnu energiju i duh porodice Scrambler, dakle sve ono što ga je učinilo svjetski poznatim.

2022 Ducati Scrambler 800 Icon India Review, Road Test

Novi Ducati Scrambler ima zadivljujući i moderan dizajn koji je dostupan i bezbjedan za svakodnevnu upotrebu. Posvećen je onima koji traže slobodu i žele da izraze svoj životni stil kroz svoje izbore. Proizvodnja prve jedinice je proslavljena u novoj zgradi Finitura e Delibera Estetica, a ceremoniji je prisustvovao izvršni direktor kompanije, Klaudio Domenikali.

Novi Scrambler nudi mogućnosti prilagođavanja koje prevazilaze prethodni model, zahvaljujući novom rezervoaru. Poklopac obojenog dijela se lako može zamijeniti, kao i blatobrani i poklopci farova. Novi model je dostupan u devet boja, uključujući tri osnovne boje i šest drugih opcija dostupnih u dodatnim opcijama.

Ducati počeo proizvodnju Scrambler modela

Sa smanjenjem težine od 4 kg, novim dodatkom ride-by-wire sistema i kvikšifterom, Ducati Scrambler nudi briljantnu i bezbijednu vožnju. Motocikl je moderniji, digitalniji i tehnološki napredniji zahvaljujući režimima vožnje, Ducati kontroli proklizavanja i novoj TFT kontrolnoj tabli u boji. Sve ove karakteristike održavaju jednostavnost i autentičnost koje su oduvijek predstavljale suštinske vrijednosti za sve Ducati Scrambler entuzijaste.

Novi Scrambler dolazi u tri modela – Icon, Full Throttle i Nightshift. Svi modeli nude opuštenu poziciju za vožnju i malu težinu, pružajući entuzijastima svih iskustava i sposobnosti veliko zadovoljstvo u vožnji, kako u gradskoj vožnji tako i na putovanjima van grada. Porodica Scrambler je oduvijek bila popularna među ljubiteljima motocikala, a nova generacija je spremna da nastavi to naslijeđe, prenosi “AutoBlog”.

Danas objavljeno

“Električni automobili nisu budućnost, već sadašnjost”

Zeljka

Kako je Mask svojom odlukom ugrozio kupce Tesle

Vanja A

Opel slavi 20 godina sjedišta s AGR pečatom odobrenja

Vanja A

Ostavite komentar