26. Jula 2023.

Ducati Multistrada V4 linija dobija GT varijantu

Ducati dominira segmentom avanturističkih motocikala sa svojom popularnom Multistrada linijom.

S obzirom na ovaj snažan trijumf, nije iznenađenje što Ducati planira da dalje proširiti svoju pomenutu liniju za 2024. Nedavno je kompanija potvrdila svoje namere prijavljivanjem zaštitnih znakova za dva nova modela u SAD.

Ovi motocikli će biti varijante visokih specifikacija postojećih avanturističkih bicikala.

Jedno od očekivanih izdanja je Ducati Multistrada V4 Grand Tour za proizvodnu godinu 2024. Pošto je dobio sertifikat od Kalifornijskog odbora za vazdušne resurse (CARB), ovaj motocikl obećava da će vozačima pružiti uzbudljivo iskustvo.

Crpeći inspiraciju iz svog prethodnika, Multistrada 1260 S Grand Tour modela iz 2020, očekuje se da V4 Grand Tour bude opremljen praktičnim funkcijama kao što su bočni koferi, pomoćna svetla, centralni štender i nova sedišta.

Pored toga, vozači mogu da predvide niz udobnosti, uključujući sistem za praćenje pritiska u gumama (TPMS), elektronski poklopac rezervoara, grejače ručica i paljenje bez ključa.

Ducati će za pristup Multistrada Grand Tour modelu koristiti oproban recept, nadograđujući postojeći model V4 S dodavanjem elemenata koji će diferencirati od standardne varijante. Dodavanje ovih vrhunskih karakteristika, zajedno sa prilagođenim bojama za poboljšanu ekskluzivnost, obećava da će Grand Tour učiniti istinski željenim avanturističkim motociklom.

Ipak, Multistrada V4 Grand Tour će zadržati svoje moćne performanse, zahvaljujući Granturismo V4 motor od 1.158 kubika koji može da isporuči 170 KS na 10.500 o/min i 125 Nm maksimalnog obrtnog momenta na 8.750 o/min.

Slično tome, vozači se mogu osloniti na širok spektar naprednih pomagala za vozača, uključujući različite režime vožnje, režime snage, kontrolu točkova, radarski vođen tempomat i kontrolu proklizavanja.

Zaljubljenici u Ducati takođe mogu biti sigurni da će vešanje ostati nepromenjeno, s USD viljuškama od 50 mm i mono-amortizerom pozadi, kao i Skyhook tehnologijom za elektronsko podešavanje.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare