22. Maja 2023.

Dragana Mirković kupila sinu poklon koji vrijedi bogatstvo

Naime, Dragana Mirković i Toni Bijelić kupili su sinu auto. Crni sportski automobil, marke „Chevrolet Corvette“, model c7 sada krasi vozni park porodice Bijelić, a svojim novim kolima, Marko se pohvalio na društvenoj mreži „Instagram“, piše Story.

Nakon što su za njegov 18. rođendan Dragana i Toni izdvojili pozamašnu sumu novca za „Lamborgini“ koji su tom prilikom poklonili sinu, uslijedio je novi poklon četriri godine kasnije, a da su odabrali kako treba svjedoči i činjenica da Marko ne krije oduševljenje novim poklonom.

Pored uspješne karijere, Dragana Mirković posvećena je majka i supruga koja najviše voli kada je njena porodica na okupu. Uprkos različitim obavezama koje svako od njih ima, oni se trude da ispoštuju bitne datume i pokažu jedni drugima koliko im je stalo zbog čega su juče iznenadili pjevačicu.

Naime, oni su proteklih dana obilježili praznik Dan majki povodom koga su se okupili i uživali u zajedničkom vremenu dok su Mirkovićevoj darovali poklone od kojih je jedan izazvao veliku pažnju, a u pitanju je torta sa natpisom: „Žena, majka, kraljica“.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare