18. Augusta 2023.

Dragan Kojić Keba otkrio ko nije vjerovao u njega: Tada mi se sve srušilo

Kažu da je svaki početak težak, a to je na svojoj koži osjetio i Dragan Kojić Keba.

Iako danas važi za jednog od najpopularnijih pjevača, put do uspjeha nije bio ni malo lak.

Iako su njegovi najbliži, pa i on sam čvrsto vjerovali da će jednoga dana scena biti njegova, bilo je i onih koji nisu vjerovali u njega.

“Naravno da sam osetio na svojoj koži da mnogi ne veruju u mene i moj uspeh, neki ljudi koji nisu više u ovom obliku, kako ja volim da kažem. Sad ću nešto da vam ispričam. Tada je postojao Beograd Disk, čak me nisu ni primirili u kancelariju. Čujem ja svoju pesmu i kažu lepo peva i čisto, ali nije to to. Meni se se srušile sve kule od karata tada, ali samo za tren”, priznao je Keba.

Ipak, da su trud i želja jači od svega Keba je ubrzo dokazao, a njegovih pet minuta došli su potpno iznenada.

“E onda se desio Diskos Aleksandrovac. Mija Milutinović i Knežević su izdali tu pesmu jer su voleli dvojke. Uvek kad se vidimo ja imkažem da to nikada ne mogu da mu zaboravim. Tako je sve krenulo, ostalo je istorija u traje i dalje. Svaki poraz pretvarajte u pobede što pre, to je moj savet. Ono što želite da budete sutra verujte da ste već sada, to uvek treba da vam bude u mislima”, rekao je pjevač za Grand.

U svom stilu Keba je otkrio da je “popijenih korpi” bilo i u ljubavi, a danas se tih situacija sjeća sa osmijehom.

“Bilo ih je koliko hoćeš! Nekom se ne svidi tvoje ponašanje i ćao dvojka si. Pa šta, ja sam nekada davno, sećam se, šetao korzoom, a nisam imao kintu u džepu. Pa koga da osvojiš tako, dobiješ korpu odmah! Ali šta znam, uvek sam verovao u sebe i uvek su bile lepe žene oko mene”, ispričao je kroz smijeh Keba koji je u dugom braku sa suprugom Oljom sa kojom ima kćerku Natašu i sina Igora, prenosi Kurir.  

Nezavisen.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare