5. Oktobra 2023.

Dostavite prijedloge i sugestije: Revizija Regulacionog plana „Jug 3“


Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine grada Banje Luke održanoj 24. avgusta donesena Odluka o reviziji Regulacionog plana „Jug 3“ (“Sl. gl. Grada Banjaluka“ br. 31/23).

-Revizijom Plana će biti obuhvaćen prostor koji se nalazi između Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, Bulevara Desanke Maksimović i Ulice Majke Jugovića u Banjoj Luci u površini od 16,09 hektara i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Banje Luke i prostorijama Mjesne zajednice „Starčevica“, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na zvaničnoj internet stranici Grada: www.banjaluka.rs.ba –

Iz Odjeljenja pozivaju sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banje Luke– Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 20. oktobra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare