Donijeta odluka: Vajnstinu se neće suditi? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Donijeta odluka: Vajnstinu se neće suditi?

Harviju Vajsntinu se neće suditi za preostale tri optužbe, saopštio je sud, a pre toga je tužilaštvo odustalo od optužnica, piše Variety.

Vajnstin je prošlog meseca osuđen na 16 dodatnih godina zatvora zbog silovanja glumice 2013. godine. Odluku je doneo sud u Los Anđelesu, gde ga je porota u decembru proglasila krivim za silovanje.

U optužbama se navodi njegov napad na bivšu manekenku i glumicu, koja se u sudu vodila kao N. N. osoba. Silovanje se dogodilo u hotelu u Los Anđelesu. On već služi 23-godišnju kaznu zbog presude za silovanje i seksualni napad 2020. godine u Njujorku i najverovatnije će provesti ostatak života iza rešetaka. Žalio se na obe presude.

Porota u Los Anđelesu je krajem 2022. godine proglasila Harvija Vajnstina, bivšeg holivudskog filmskog mogula, krivim za silovanje žene čiji identitet nije otkriven. Proglašen je krivim i za seksualni napad žene koja je tokom suđenja predstavljena kao Džejn Do 1, navodi Gardijan.

Porotnici su odlučili da Vajnstin nije kriv po optužbi da je seksualno napao drugu ženu, terapeutkinju za masažu, i nisu uspeli da donesu presudu o optužbama za silovanje odnosno seksualno zlostavljanje dve žene, uključujući Dženifer Sibel Njusom, suprugu guvernera Kalifornije Gavina Njusoma.

Oslobođen je optužbi za seksualno zlostavljanje žene poznate kao Džejn Do 3.

Danas objavljeno

Porno zvijezda nastavlja da prijeti Trampu, ima dokaze: “Ovo će da boli”

Zeljka

Veliki asteroid na putu ka Zemlji: “Dovoljan da uništi veliki grad”

Zeljka

Nikad aktraktivnija Bela Torn, bijeli ogrtač otkrio dosta toga

Zeljka

Ostavite komentar