14. Juna 2023.

Đorđina ima “željezni” ugovor s Ronaldom: Otkriveno koju sumu će joj mjesečno isplaćivati u slučaju raskida

Tamnokosa influenserica sjedila je u gledalištu, “skockana” od glave do pete – s predimenzioniranom, tamnom traper jaknom prebačenom preko ramena i torbicom Birkin od 20.000 funta na krilu – i zaljubljeno motrila svoju drugu polovicu kako se s govornice obraća uzvanicima.

Španski mediji otkrili su da osim neosporne ljubavi koju Georgina osjeća prema najbolje plaćenom nogometašu svijeta (i on prema njoj), ima poseban razlog zbog kojeg može odahnuti i ostaviti iza sebe (zlobne) glasine o prekidu.

Otkrilo se da Georgina ima “željezni” ugovor s Ronaldom što joj pripada u slučaju raskida, premda nisu u braku, javlja portal Telemadrid. U tom slučaju zvijezda saudijskog kluba Al-Nassra isplaćivala bi joj mjesečno 100.000 eura do kraja života, javlja Daily Mail.

Par zbog kojeg su saudijske vlasti “zanemarile” zakon koji u toj zemlji brani nevjenčanim parovima zajednički život, zajedno ima petero djece, no tek su im šestogodišnja kćerku Alana i jednogodišnja Bella, zajednički potomci. Naime, blizance Matea i Evu, rodila im je 2017. surogat majka, a nogometaš je otac i 13-godišnjeg Cristiana Jr. Ime njegove majke nikad nije otkrio. Zajedno podižu sve petero djece, a Georgina im je prema zakonu, majka. Zato je, smatra se, njen nedavno postignut finansijski dogovor sa životnim partnerom, pozamašan.

Par zbog kojeg su saudijske vlasti “zanemarile” zakon koji u toj zemlji brani nevjenčanim parovima zajednički život, zajedno ima petero djece, no tek su im šestogodišnja kćerku Alana i jednogodišnja Bella, zajednički potomci. Naime, blizance Matea i Evu, rodila im je 2017. surogat majka, a nogometaš je otac i 13-godišnjeg Cristiana Jr. Ime njegove majke nikad nije otkrio. Zajedno podižu sve petero djece, a Georgina im je prema zakonu, majka. Zato je, smatra se, njen nedavno postignut finansijski dogovor sa životnim partnerom, pozamašan. Ukratko, Georgina sada može biti mirna jer joj je finansijska budućnost osigurana. Miran je i Ronaldo jer su minule svađe koje je u jeku najveće ljubavne krize potvrdila njegova majka Dolores. -Svaki par se svađa, ali ono što je napisano je laž, jezgrovito je rekla Georginina svekrva, opovrgavajući raskid. Sada se, pak, doznala pozadina drame i kako je par eliminirao.

Ukratko, Georgina sada može biti mirna jer joj je finansijska budućnost osigurana. Miran je i Ronaldo jer su minule svađe koje je u jeku najveće ljubavne krize potvrdila njegova majka Dolores.

-Svaki par se svađa, ali ono što je napisano je laž, jezgrovito je rekla Georginina svekrva, opovrgavajući raskid. Sada se, pak, doznala pozadina drame i kako je par eliminirao.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare