15. Februara 2023.

Đorđe Đoković prvi put pričao o bebi koja će uskoro doći na svijet: “Biće izazovno”

Saška i Đorđe Đoković će uskoro postati roditelji po prvi put. Poznati par očekuje dečaka, za kog su već unapred imali smišljeno ime, koje još uvek neće da otkriju.

Za Đorđa će to biti jako izazovan period, s obzirom na to da se rođenje sina poklapa sa turnirom “Serbian open” koji će se održati 16. aprila. Đorđe je glavni organizator, pa će zbog toga biti pretrpan obavezama, ali je otkrio i šta će mu uvek biti na prvom mestu.

– To će biti jako izazovno, pošto se sve događa u par dana. Porodica je uvek na prvom mestu, tako je bilo i uvek će biti. Posao je apsolutno bitan, ali porodica kad dođe, to je broj jedan. Hvala Bogu, imam ozbiljnu ekipu iza sebe. Sve će se u tom nekom periodu desiti, tako da željno iščekujemo – rekao je Đorđe Đoković gostujući na TV “K1”.

Saška je jednom prilikom rekla da će se njihov sin zvati onako kako je Đorđe trebao, kao i da ona takođe ima razlog zbog kog želi identično ime za svog sina, ali da ga neće otkriti.

– Imamo dva imena, jedno muško i jedno žensko, tako da nije bilo pregovora kada smo saznali da sam u drugom stanju. Đole je trebalo da se zove tako, ali mu je mama promenila ime u zadnji čas i nazvala ga Đorđe, a ako vam ja kažem svoju stranu priče onda ćete moći da saznate vrlo lako, tako da ću biti tajanstvena ovog puta – ispričala je ranije Saška za medije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare