9. Juna 2023.

Đoković: Ne zanima me

On je savladao Karlosa Alkarasa sa 6:3, 5:7, 6:1, 6:1 i tako obezbedio svoj sedmi meč za trofej u Bulonjskoj šumi.

“Rekao sam mu već da će osvojiti Rolan Garos više puta. Neverovatan igrač, ima toliko kvaliteta. Dinamičan, snažan, kompletan. Ima osvojen Grend slem, najmlađi je broj jedan u istoriji. Ne baš najbolji način da se završi meč danas. Igrao je do poslednjeg poena. Šteta za publiku, za njega zbog važnosti meča. Meč je bio pun inenziteta u prva dva seta. Veoma težak fizički. Želim mu oporavak i da će se vratiti jak“, rekao je Novak.

Publika mu je opet u nekoliko navrata zviždala”

“Ne zanima me, nije ni prvi ni poslednji put. Samo je bitno da nastavim da pobeđujem”, dodao je Novak.

“Prva dva seta su bila jakog intenziteta. Početak trećeg je bio ključan, da izdržim. Desilo se nešto neočekivano, da oseća grčeve. od tog trenutka je bio drugačiji meč. Samo sam hteo da ga nateram da igra, nije mogao da se kreće kao u prva dva seta. Nije dobro za publiku ali tako je kako je”.

“ne mislim da je iskustvo može da bude odlučujući faktor, može da pomogne da korigujete emocije i snagu, ali ne možete da dobijete meč zbog toga. Morate da izađete sa pravim planom i da ga sprovedete u delo. Bio je to veoma visok nivo. Srećan sam što što je istorija na crti u svkaom meču.”

B92.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare