17. Aprila 2023.

Đoković: Banjaluka jedno od najlepših mjesta na kojem mogu da igram

“Bio sam ovdje nekoliko puta. Nisam igrao. Ali ovo je jedno od najlepših i najboljih mesta za nas igrače iz Srbije da igramo, jer znamo koliko ljubavi imamo od ljudi odavde”, rekao je Đoković.

“Juče sam sletio ovde i tada i ovaj danas trening je nešto što je prevazišlo moja očekivanja. Ovo je zaista jedno od najboljih mesta na svetu gde smo mogli igrati”, kazao je Đoković.

Prvi reket svijeta podsjetio je da nikada nije igrao u Banjaluci te da je za njega ovo jedno posebno iskustvo.

“2009. sam ovde igrao sa Troickim egzibiconi meč i od tada imam predivna osećanja. I zaista mi je bila želja da zaigram u Banjaluci. Trudiću se da uživam što više, ovo je posebna nedelja. Moj pristup turniru će biti poseban, želim da doguram što dalje”, naveo je Đoković te dodao da se nada da će vrijeme biti dobro i da sve očekuje praznik tenisa.

“Misli i pažnja su mi usmereni samo na Banjaluku. 20 godina se bavim tenisom, i umorio sam se od priče koji su planovi. Znate koji su mi najveći ciljevi u ovoj fazi ove karijere”, naglasio je Đoković.

“Najveća prepreka za mene je jedan teniser iz Srbije, a to je Novak Đoković, uz dužno poštovanje prema svim igračima. Najveća borba je sa mnom samim”, rekao je Đoković, nakon što je upitan da prokomentariše koga vidi kao najvećeg protivnika na Srpska openu.

On je istakao da je u prethodnih 20 godina imao priliku da igra na najvećem nivou.

Na pitanje da li će probati banjalučke specijalitete, rekao je da će to biti jako teško.

“Znate da ja slabo jedem meso, a svi specijaliteti ovde su sa mesom. Uživam zaista ovde, sve je vrhunski, hrana pogotovo. Sve je predivno ali mislim da je to nemoguće da probam nešto”, poručio je najbolji na planeti.

Đoković je ponovio da je ideja Adria toura jako dobra i da nema nitša protiv da dođe u Sarajevo ukoliko se desi da ovaj grad dobije neki sličan termin.

Kada je u pitanju kompleks u Banjaluci, rekao je da još uvijek nije izlazio na centralni teren, ali da će pokušati da barem pola sata trenira tamo.

“Nadam se da će biti prilike da malo treniram. Ali teški su uslovi, ali ne znam još kad će biti meč sa Van Ašom. Ne znam kakav je igrač, nisam igrao protiv njega. Video sam kako igra, borac je, brz je, teško ga je probiti. Iskreno, nadam se da će vreme biti dobro i da ćemo svi zajendo uživati”, poručio je popularni Nole.

Nezavisne novine

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare