6. Jula 2023.

Đere izgubio prvi set, ali gledaćemo ga u drugom kolu!

Trećeg dana takmičenja, skoro u ponoć po našem vremenu, Laslo Đere i Maksim Kersi završili su meč prvog kola, a pobedu je na kraju slavio srpski teniser koji se tako plasirao u drugo kolo.

Skoro tri i po sata i četiri seta, ali na kraju je Đere bio taj koji se radovao. Srpski teniser je slavio rezultatom 6:7, 7:6, 7:6, 7:6.

Razmenila su dvojica igrača po brejk sredinom prvog seta, ali se na kraju radovao Kresi koji je prvi set osvojio u taj brejku.

Đere je pretrpeo brejk već u prvom gemu drugog seta, ali se vratio u igru u četvrtom gemu. Ovoga puta taj brejk je bio „njegov“. Kao i onaj u trećem setu u kome prethodno nismo videli čak ni brejk loptu ni za jednog igrača.

Sličan scenario imali smo i u četvrtom setu, ali je na kraju Đere bio taj koji se bolje snašao nakon svih prekida i premeštanja na teren broj jedan.

Đere će u drugom kolu igrati protiv 32. nosioca, Amerikanca Bena Šeltona koji je u prvom kolu nakon pet setova pobedio laki luzera Taro Danijela u meču dugom tri sata i osam minuta.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare