16. Augusta 2023.

Đajić najavio zauzimanje Gradske uprave

 U ponedjeljak se vidimo opet ovdje, a u utorak ulazimo u zgradu Gradske uprave Banjaluka. Ja ću iznijeti stolicu kao što je on (gradonačelnik Draško Stanivuković) iznosio, najavio je danas Vlado Đajić, predsjednik gradskog odbora SNSD-a.

Đajić je sa odbornicima SNSD-a u Skupštini grada, saradnicima i građanima blokirao saobraćaj kod Gradske uprave danas u 12 časova, zbog kako je rečeno “nezakonitog poskupljenja parkinga u Banjaluci.

Odbornici skupštinske većine saglasni su da bez saglasnosti odbornika, gradonačelnik ne noze dizati cijenu parkinga.

U Banjaluci su od juče veće cijene parkiranja. Tako je cijena na parkiralištima u nultoj tarifnoj zoni tri KM za svaki započeti čas parkiranja, dok je u prvoj tarifnoj zoni dvije KM za svaki započeti čas parkiranja, a cjelodnevna karta za parkiranje iznosi sedam KM.

Boran Bosančić, sekretar Narodne skupštine kaže da je gradaki odnor Demosa jedan od prvih koji je ukazao na nezakonitost ove odluke.

Nikola Vukčević, odbornik Socijalističke partije u Skupštini grada, kazao je da je miting prirodna reakcija građana na samovolju gradonačelnika, koji je ničim izazvan podigao cijenu parkinga.

“To nije prvo poskupljenje koje je on samovoljno uradio”,rekao je on.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare