2. Maja 2023.

Direktorki humanitarne fondacije zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju

Kako se navodi, Paunovic´ je trebalo da realizuje humanitarnu akciju u srpskim sredinama na severu Kosova i Metohije.

“Prema informaciji koju sam dobila iz izvora bliskih kosovskoj policiji, režim Aljbina Kurtija i njegova parapolicija su mi zabranili ulazak na Kosovo i Metohiju”, saopštila je Paunovic´.

“Očigledno je da su i Aljbin Kurti i njegovi podanici, čim su shvatili koliko je Fondacija na čijem sam čelu posvec´ena srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, stavio svoju okupatorsku rampu na nastavak naših aktivnosti koje su u najvec´em delu bile usmerene na nesmetan život mladih i pomoc´ socijalno ugroženim porodicama što sasvim jasno pokazuje koja je namera jedne ovakve odluke”, istakla je Paunovic´.

Ona je dodala da je njena Fondacija pomogla na desetine porodica, škola, vrtic´a, bolnica, kao i dece, te da to, prema njenim rečima, smeta režimu u Prištini.
“Po njihovoj proceni moj rad je opasnost za njihovu politiku proterivanja i ugnjetavanja Srba u našoj južnoj pokrajini”, saopštila je Paunovic´.

Ona je poručila Kurtiju da, ma šta pokušao da uradi i ma čime pokušao da se služi, Kosovo i Metohiju od nje nec´e otuđiti, niti c´e njeno fizičko neprisustvo umanjiti i sprečiti nju i fondaciju koju vodi da pomažu srpski narod na KiM.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare