21. Januara 2023.

Digla ruke od vožnje nakon 13 saobraćajki

Dženifer Kerns iz Ohaja odustala je od vožnje nakon što je učestvovala u 13 nesreća do svoje 30. godine, piše Ladbible.

Udarne vesti

img

ZSO ĆE BITI FORMIRANA SA ILI BEZ KURTIJA Eskobar poslao jasnu poruku, prištinski mediji u šoku!

img

STOTINA DRONOVA DO KRAJA GODINE: U strategiji razvoja oružanih snaga napravljen zaokret ka proizvodnji domaćih besposadnih platformi

img

POVERENJE INVESTITORA U NAŠU ZEMLJU Uspešan izlazak Srbije na međunarodno tržište kapitala

Ova 50-godišnjakinja, koja sada živi u Belfastu, rekla je da veruje da možda ima posttraumatski stresni poremećaj (PTSP) zbog svih nesreća u kojima je učestvovala tokom godina, uprkos tome što u međuvremenu nije vozila više od dve decenije.

MOŽDA VAS ZANIMA

Dženifer, koja su dijagnostikovani generalizovani anksiozni poremećaj, autizam i hiperaktivni poremećaj (ADHD), imala je prvu nesreću kada je imala samo sedam godina, kada je auto njene majke proklizao na ledu.

Sledeću saobraćajnu nezgodu doživela je sa 17 godina, kada je sama vozila, a opisala ju je kao jednu od najdramatičnijih.

“Bukvalno sam tog dana saznala da je moj najbolji prijatelj poginuo u saobraćajnoj nesreći. Dva sata nakon toga potpuno sam slupala auto nedaleko od svoje ulice”, priseća se ona.

Dženifer kaže da je tada izgubila kontrolu nad automobilom i zakucala se u ogradu, završivši u bolnici sa povredama glave, nakon čega je imala i tri operacije.

Ona je objasnila da ceo život pati od anksioznog poremećaja, delom izazvanog traumatskim saobraćajnim nesrećama.

Ispričala je kako je u mladosti bila neoprezna i ulazila u auto ne znajući ko vozi ili je pak vozila automobile koji nisu bili bezbedni za vožnju.

Kaže da je, dok je bila tinejdžerka, kupila auto za 150 dolara, ali nije bila svesna da nije bezbedan za vožnju te je ponovno izgubila kontrolu nad automobilom, ovoga puta na auto-putu.

Sa 24 godine otišla je na svadbu kod drugarice i ponovo doživela težak udes sa totalnom štetom, kada je kamion ušao u njenu saobraćajnu traku, a njena poslednja nesreća dogodila se 1999. godine kada se neko zabio u zadnji deo njenog automobila dok je čekala zeleno svetlo na semaforu.

Tokom čitavog tog perioda više puta je završavala u bolnici na operacijama, a i dan danas prima injekcije. Nakon što se 2001. preselila u Belfast, odustala je od vožnje.

“Mislim da sam dovoljno okušavala sreću”, rekla je.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare