31. Maja 2023.

Dev Build za Stalker 2 cirkuliše internetom

Čini se da su dva razvojna build-a STALKER 2: Heart of Chornobyl procurila na internetu. Prema zapisima, svaki od ovih razvojnih build-ova je veličine oko 190GB i najverovatnije su igrivi.

U martu 2023. godine, hakeri su zapretili da će procuriti desetine gigabajta materijala iz STALKER 2. Dakle, moje pretpostavka je da su ovi razvojni build-ovi od istih tih hakera. Drugim rečima, ovo ne izgleda kao novi hak.

Dev Build za Stalker 2 uveliko cirkuliše internetom. Developer još uvek nije dao nikakvu zvaničnu izjavu povodom ovoga, ali će posledica zasigurno biti. Iz poštovanja prema razvojnom studiju linkove nećemo deliti.

STALKER 2: Heart of Chornobyl je postavljen u opasnim teritorijama Chornobyl Exclusion Zone. Trebalo bi da očekujete da vidite poznate lokacije poput Cordona i Pripyata i nove lokacije poput Duge, iako je GSC nagovestio da će “stotine drugih poznatih i novih lokacija biti dostupne za istraživanje“ .

Igra trenutno nema datum izlaska, iako bismo mogli videti novi trejler na predstojećem Xbox događaju koji će Microsoft održati početkom juna. Prednarudžba je dostupna na Steam, Epic Games Store, i Xbox Series X i Xbox Series S platformama.

Play.co.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare