19. Maja 2024.

Dejan Pantelić ima novi posao, zbog bolesti sada ovdje radi

Kada se pre izvesnog vremena oprostio od gledalaca na malim ekranima, nismo znali šta će biti novi posao Dejana Pantelića s obzirom da je dosadašnji radni vek proveo na televiziji.

Zato nas nije ni začudilo kada se pre nekoliko dana oglasio na društvenim mrežama objavivši sliku iz režije, pa nam je postalo jasno da sa televizije nikada nije ni odlazio.

Dugi niz godina Dejan je vodio kultnu emisiju “150 minuta” koja se emituje na Prvoj televiziji, ali se u januaru prethodne godine poslednji put obratio gledaocima u toj ulozi.

Kako je tada otkrio uzrok njegovog odlaska sa malih ekrana je narušeno zdravstveno stanje usled dugogodišnje borbe sa opakom bolešću.

– Ovo je poslednji put da vam kažem: Ostanite uz Prvu i uz emisiju 150 minuta, i da ćemo se gledati ponovo – rekao je Dejan.

Usledilo je objašnjenje omiljenog TV voditelja, koji je otkrio da se povlači sa malih ekrana i da na svoju tri decenije dugu karijeru stavlja tačku.

Iako je nagovestio da se neće u potpunosti odreći televizije, te je kasnije otkriveno da je sada iza kamere.

– Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije…

Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete – napisao je on na Instagramu.

Naime, novi posao Dejana Pantelića i dalje je na televiziji, i to u režiji, što mu očigledno prija i savršeno leži. Njegova nova televizijska kuća je “B92”, a zaposleni su oduševljeno dočekali Dekija.

Jednom prilikom je na Instagramu isplivala fotografija Dekija sa kolegama sa radnog mesta, a nema sumnje da se sa novim kolektivom sjajno zabavlja.

 

Podsetimo, Pantelić je 2012. godine saznao da boluje od tumora krajnika, pa se mesecima lečio u inostranstvu gde je i operisan.

Kako je sam ispričao u borbi sa opakom bolešću, iz koje je izašao kao pobednik, velika podrška mu je bila supruga.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare