24. Maja 2024.

Davidovac: “Bili smo veći tim od Partizana”

Zvezda je u finalu regionalne lige pometlala Partizan u tri utakmice i vratila se na tron.

“Slegli su se utisci, pogotovo što je veoma brzo došla situacija da se borimo za još jednu titulu, tako da su morali da se slegnu. Sada razmišljamo samo o FMP-u i idemo po još jednu titulu“, rekao je Davidovac za Meridijan sport.

“Iskreno, bili smo prilično bolji tim nego Partizan. Svakako da je teško pobediti na njihovom terenu, ali nekako smo išli spremni da završimo seriju u što kraćem roku. Dobro smo se spremili za svaku utakmicu i na kraju smo uspeli, što mi je posebno drago. U derbijima uvek odlučuju mali detalji, ali mislim da smo ovog puta bili veći tim nego Partizan. Iako oni imaju možda individualce, sigurno da timski nisu bili bolji od nas. Uveren sam da je upravo timski duh napravio ključnu razliku“, rekao je reprezentativac Srbije.

Zvezdu čeka polufinale KLS sa FMP-om od 20.30 u Pioniru.

“Kroz celu sezonu igramo u gustom ritmu – na svaka dva, tri dana – tako da treba da gledamo i na domaće prvenstvo. Ostvarili smo najveći cilj za ovu sezonu, ali stiže novi – koji je nam je isto važan. Cilj je još jedna titula i nadam se da ćemo je osvojiti“, zaključio je Davidovac.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare