10. Decembra 2023.

Darko Lazić pobjesnio zbog Barbare Bobak, pjevač neće da čuje za bivšu

Pjevačica Barbara Bobak poslednjih dana blježi velike uspjehe novim pjemsmama, a javnost ju je upoznala kao djevojku Darka Lazića koji se nedavno oženio.

I dok svi komentarišu da je uspela zahvaljujući vezi i raskidu sa Darkom, pevača, koji je u srećnom braku sa suprugom Katarinom, ne zanima ništa vezano za njegovu bivšu izabranicu.

Darko Lazić pobesneo zbog Barbare Bobak

Naime, Darko je pobesneo zbog pitanja vezana za Barbaru i njen uspeh kada je pevanje u pitanju.

– Barbara i ja nismo zajedno već dve godine. Mene ta devojka ne zanima! Šta ja imam s njom?! Nemojte me ni pitati o njoj. Otkud ja znam da li bi bila popularna da nije mene. Ima ona i drugih bivših momaka. Nemojte me stavljati u kontekst sa njom – kaže Lazić, prenosi Informer.

Inače, Barbara je jednom prilikom ispričala kako je zbog Darka posećivala psihoterapeuta.

– Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno (smeh). Zbog svega toga mi se život iz korena promenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako „optimalan“ život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala. Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o raskidu, ali i o stvarima koje se dešavaju meni u životu – rekla je ona.

Foto: Z. K. Munja

Izvor: Grand

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare