25. Maja 2023.

Danijela poslije razvoda ljubi bivšeg fudbalera koji ima privatni biznis

Nakon što je Ognjen Amidžić istupio u javnost sa svojom novom izabranicom, šuška se da je i Danijela našla nov ljubavni interes. 
Kako Blic prenosi, u pitanju je izvesni Jevrem Kosnić- biznismen i bivši fudbaler, a navodno je pola godine u vezi sa Danijelom Dimitrovskom. 

 Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao… Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru – kaže izvor za “Story”.

Da je sigurna u svoje emocije prema njemu, pokazuje i podatak da Danijela Jevrema upoznala sa svojim prijateljima, a nedavno i sa članovima porodice. Takođe, mladi biznismen je potpuno izgubio glavu za Dimitrovskom i sa njom ima ozbiljne planove, potpuno siguran da je ona prava, prenosi pomenut medij

On je mlađi od Danijele šest godina, ošišan je na kratko i ima lep osmeh, dok voli sportski način oblačenja.

Ognjen Amidžić je, podsetimo, poslednjih meseci u žiži interesovanja javnosti zbog veze sa koleginicom iz “Amidži šou”-a, Minom Naumović. NJih dvoje na društvene mreže postavljaju slike i snimke sa destinacija koje obilaze, pa se o svakom njihovom koraku naširoko piše i priča.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare