14. Februara 2023.

Danijela Dimitrovska otvorila dušu

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska razveli su se prošle godine. Iako odmah nisu željeli da pričaju o razlozima rastanka u medijima, Danijela je odlučila da progovori o njihovom braku i priznala je da joj smetaju natpisi u medijima.

-Dobrovoljno sam ušla u javni svijet. Samim tim ljudi imaju pravo da pišu o svemu tome. Ne mogu da očekujem da ljude to ne zanima. Čak i mene zanima nečiji život s vremena na vrijeme, pa uzmem da pročitam. Meni je to u redu, pogotovo ako se to zaista dešava, kao što je bilo u mom slučaju – rekla je Dimitrovska za na Kurir.

Goran Srdanov/Ringier

Rekla je da je to nalik smrti, samo bez umiranja.

-Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se vjenčati, rastati, itd.

Rekla je da potiče iz patrijarhalne porodice i da je sa bivšim partnerom u korektnim odnosima.

-To je odluka koja se dugo kuhala. Potičem iz patrijarhalne porodice, roditelji koju su 37 godina zajedno. Za odluku o razvodu mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donijela onda sam bila sigurna. Moj bivši partner i ja smo u korektnim odnosima zbog djeteta. Naravno da nije prijatno kada svi imaju pravo to da komentarišu, ali sama sam to dozvolila jer se bavim javnim poslom, rekla je ona.

Kurir.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare