Danas u Domu omladine: Razgovor sa građanima o aktuelnim komunalnim pitanjima - BIGportal.ba
Banja Luka

Danas u Domu omladine: Razgovor sa građanima o aktuelnim komunalnim pitanjima

Svi građani imaju priliku da dana, 21. marta od 17 časova u Domu omladine razgovaraju sa predstavnicima Odjeljenja za komunalne poslove o svim aktuelnim pitanjima iz ove oblasti.

O pitanjima poput vodovodne i kanalizacione mreži, izgradnje javnih objekata, higijene grada, javnog zelenila i rekreativnih površina na području grada govoriće ovlašteni potpisnik u Odjeljenju za komunalne poslove Boriša Mandić.

Naime, ova praksa pokrenuta je zbog sve većeg interesovanja naših sugrađana za javnu infrastrukturu, ali i jasne opredijeljenosti gradske administracije da kroz neposredniji odnos i stalnu komunikaciju uključi građane u donošenje važnih odluka,s obzirom na to da se kroz veću participaciju lakše i efikasnije mogu odrediti prioriteti i pronaći najbolja rješenja.

Važno je podsjetiti da nas u predstojećem periodu očekuju značajni projekti poput izgradnje prvog kolektora otpadnih voda, uređenja obala rijeke Vrbas, unapređenja prikupljanja otpada, proširenja vodovodne mreže, ali i izgradnja gradskog parka, vidikovca i rekreativne zone na Banj brdu i drugih društvenih i sportskih objekata, te je ovaj razgovor dobra prilika da se građanima približe planirani projekti, ali i da se kroz konstruktivne razgovore pronađu i najbolja rješenja.

Danas objavljeno

Јako nevrijeme u Banjaluci, na Kozari led

Vanja A

Kastrum oživio duh viteštva na banjalučkom Kastelu

Vanja A

Saborni Hram Hrista Spasitelja: Sutra u 18.00 časova služenje molebana za Kosovo i Metohiju

Zeljka

Ostavite komentar