29. Marta 2023.

“Da se ja pitam sutra bi napustio Barselonu”

Fati je u prvi tim Barselone ušao sa 17 godina, gde je preskočio Barselonu B, odmah je dobio Mesijevu desetku, ali problemi sa povredama su mnogo uticali na njega.

Čak tri puta je išao na operaciju kolena međutim kada je doživeo povredu zadnje lože nije poslušao savet klupskih lekara da ide na novu operaciju i od tada nikako da se vrati u staru formu.

Ansuov otac smatra da njegov sin kao velika nada i desetka Barselone zaslužuje mnogo veću minutažu i više poštovanja od strane trenera Ćavija.

Poručio je da od sada on neće ići na utakmice Barselone, iako do sada nije propuštao ni gostujuće mečeve.

“Ansu ne želi da napusti Barselonu, ali ja želim da on uspe. Više ne idem na stadion, ljut sam na klub. Siguran sam da ćemo se za mesec dana ponovo sastati sa Žoržom Mendešom. Brine me što Ansu igra toliko malo. Pričamo o igraču koji je reprezentativac Španije i koji je ponikao u ‘La Masiji’. Zaslužuje mnogo više od ovoga”, počeo je Bori Fati i nastavio.

“Ne znam zašto mu Ćavi ne pruža više šansi. On ima svoje razloge. Fati nije besan na njega, oduvek mu je bio idol. Ali, ja sam kao otac veoma ljut. Mateu Alemani mi je rekao da u klubu računaju na Fatija. Ja ga kao otac savetujem da ode, ali on to ne želi, ne slaže se sa mnom i hoće da ostane. Da se ja pitam, napustio bi Barselonu sutra. Rekao sam Fatiju da mora da ode ako se situacija ne promeni, ali on se ne slaže sa mnom”, smatra otac Ansu Fatija.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare