„Da nisam bila u braku vjerovatno bih se udala za nju“: Anđelina Džoli se u ovu ženu zaljubila na prvi pogled - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

„Da nisam bila u braku vjerovatno bih se udala za nju“: Anđelina Džoli se u ovu ženu zaljubila na prvi pogled

Ostale su u dobrim odnosima.

Njoj nisu uspeli da odole mnogi slavni muškarci, a kako je uvek otvoreno govorila o svojoj seksualnosti, nije krila da je bila u vezama i sa ženama.

Naime, svojevremeno se zaljubila u glumicu i manekenku Dženi Šimicu, koju je upoznala 1996. godine na snimanju filma „Foxfire“.

„Verovatno bih se udala za nju da nisam bila u braku. Zaljubila sam se u nju čim sam je ugledala“, rekla je Anđelina 1997. za Girlfriends.

U to vreme je bila udata za Džonija Li Milera, a od koga se razvela 1999. godine.

„Iznenadila sam se, javili su se iznenada osećaji koje sam ranije imala prema muškarcima. Želela sam da je poljubim, da je dodirnem“, rekla je Džoli 2014. godine u razgovoru sa Barbarom Volters.

Sledeće 2000. godine se udala za Bilija Boba Tortona, a taj brak je potrajao tri godine. Ipak, najviše pažnje je privukao njen treći brak sa Bred Pitom, a od koga se razvela 2019. godine.

S druge strane Dženi Šimicu je već 9 godina u braku sa Mišel Harper, a da je sa bivšom devojkom u dobrim odnosima govori i činjenica da ju je pozvala na svoje venčanje.

„Endži i ja imamo bogatu istoriju. A pošto su ona i Bred u braku, zaključila sam da nema ničeg lošeg u tome da je pozovem na svoje venčanje iako sam znala da je verovatno previše zauzeta da bi došla“, rekla je Dženi za „Ju-es-vikli“.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli T. Ismailova (@tismaillva)

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
Izvor: Nova

Danas objavljeno

Pomjeraju se kazaljke na satu: Noćas prelazimo na ljetne računanje vremena

Zeljka

Riz Viterspun poslije 12 godina braka: “Biće to prijateljski razvod”

Zeljka

Porno zvijezda nastavlja da prijeti Trampu, ima dokaze: “Ovo će da boli”

Zeljka

Ostavite komentar