29. Juna 2023.

Da li je to ptica? Ne, to Ural motocikl

Ural je objavio svoj najnoviji projektni motocikl inspirisan našim pernatim prijateljima, ovog puta blistavo-zelenim tanagerom, pticom jarke boje iz šuma Ekvadora i Kolumbije), sa specijalnim dodacima.

Ovo je drugi projektni motocikl inspirisan pticama, nakon Crvenog vrapca (Red Sparrow) koji je nastao 2020. godine. S mnogim prilagođenim projektima koji prolaze kroz vrata Urala sa zahtevima za čitav niz okvira u boji, nosača i akcenta, kompanija je imala ideju da bi crveni model izgledao kul.

Red Sparrow doveo je tu ideju do krajnjih granica sa osnovom farbanom u severozapadno sivoj boji, crnim pogonskim sklopom i zaštitnom poliuretanskom podlogom za telo.Uz to se našao i paket ukrasnih elemenata u crvenoj boji. Ostale nadogradnje uključuju GPR 2-u-1n visoku izduvnu cev i Koso crvene ručice.

Najnovija iteracija zasnovana je na živopisnom zelenom perju ptice sa Ural Gear Up modelom koji ima zelene šine okvira, police za prtljag, okvir farova i glave cilindara na jarko plavoj osnovi.

Motocikl, zajedno sa zaštitnim znakom bočne prikolice, takođe je ukrašen linijskom slikom ptice u zelenoj boji na poklopcu vazdušne kutije i kućištu bočne prikolice.Ural nudi ove i mnoge druge akcente po meri i prilagođene boje sa dva modela inspirisana pticama koji deluju kao primer šta se može postići sa osnovnim modelom Gear Up.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare