6. Jula 2023.

Da li imate dovoljno slobodnog prostora za Starfield?

Prema najavama mogli ste da zaključite da će Starfield biti jako velika open world igra, a prema novim informacijama, trebaće vam bar 125 GB slobodnog prostora

Starfield je jedna od, ako ne i najveća igra razvojnog studija Bethesda. Novi RPG, smešten u beskrajna prostranstva svemira deluje kao biti ili ne biti za Xbox, a potencijal deluje ogromno. Zajedno sa tim potencijalom, stiže i sistemska zahtevnost, odnosno oko 125 GB slobodnog prostora, koliko će vam biti potrebno, ukoliko želite da se igrate.

Igra će zvanično biti predstavljena 6. septembra, tako da imate vremena da se vratite s odmora i oslobodite dovoljno prostora na PC ili Xbox drajvu. Do ovog zaključka je došao jedan od fanova koji je primetio sistemske zahteve na Microsoft Store i na Steam platformi.

Starfield

S obzirom da se radi o proceni, nije isključeno ni da će Starfield tražiti još više prostora, a na to treba dodati zakrpe, ažuriranja i slične ispravke, dok se ne isprave svi bagovi i problemi. Treba uzeti u obzir da Xbox Series S dolazi sa SSD-om kapaciteta 512 GB, dok bi oni sa Xbox Series X mogli da prođu bezbolnije zbog prostranijeg SSD-a.

Ne treba zaboraviti da su igre sve veće i veće, pa tako Star Wars Jedi: Survivor zauzima oko 150 GB ili 175 GB, koliko vam treba za Call of Duty serijal.

Benchmark.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare