10. Januara 2023.

Cooler Master predstavio kompletnu liniju ATX 3.0 napajanja

U pitanju je “half-bridge” DC-DC ispravljač sa aktivnom zaštitom i preciznom kalibracijom vrednosti izlaznog napona sa 80 Plus Gold sertifikatom. Raspolaže aktivnom kontrolom rada ventilatora koji u situacijama malog angažovnaja potpuno gasi ventilator i čini napajanje nečujnim u radu. Raspolaže potpuno modularnim sistemom kablova i nastavaka koje koristite u skladu sa potrebama ostatka komponenti u sistemu. Time se izbegava bespotrebna gužva sa viškom kablova i olakšava bolje provetravanje unutrašnjosti računara.

V1100/1300 SFX Platinum je serija malih, Small Form Factor napajanja velike snage za mini ITX kućišta. Velika snaga i vrhunski kvalitet su karakteristika ove serije uprkos minijaturizaciji. Na raspolaganju je izlazna snaga od 1100 W i 1300 W što je dovoljno i za najzahtevnije sisteme današnjice. Napajanja su napravljena na ATX 3.0 specifikacijama i raspolažu novim 12VHPWR konektorom za napajanje najnovijih grafičkih karti, eliminišući potrebu za korišćenjem adaptera i kabastih PCIe 8-pinskih kablova i konektora. 

cmsfxv1100platinum.jpg

V750/850 SFX Gold serija napajanja su od sada dostupna i u ATX 3.0 verzijiU pitanju su već dokazani ispravljači u malom formatu za sve popularnije mini ITX sisteme. Potpuno modularan sistem kabliranja i nastavaka, ATX 3.0 specifikacije, upotreba 100% japanskih kondezatora, tihih ventilatora sa FDB motorima i 16AWG PCIe kablova sa malim gubitkom energije su ključne karakteristike vanserijski kvalitetne linije napajanja za mini PC sisteme.

cmv850sfx.jpg

V750/850 Gold i multi Power Supply serija napajanjaje namenjena “harcore” PC entuzijastima. U potpunosti zadovoljavaju ATX 3.0 specifikacije i stižu u verzijama od 750 W i 850 W izlazne snage. Oba modela imaju 80Plus Gold sertifikat i “Half-Bridge” DC-DC precizno kalibrisani konverter izlaznog napona, 135 mm ventilator sa kontrolom rada i specijalnu Smart Thermal Control Mode funkciju. Polu-digitalna konstrukcija dozvoljva korisnicima potpuni uvid u vitalne parametre rada, zahvaljujući specijalnom Cooler Master softveru – Master Control za očitavanje vrednosti u realnom vremenu. Uz sve navedono izgledaju veoma lepo jer koriste atraktivan futuristički dizajn, čime predstavljaju pravi ukras vaše ultimativne PC konfiguracije.

cmv850.jpg

V750/850 Gold i 12VO Power Supply je serija napajanja koja u kontinuitetu isporučuje struju u skladu sa 80 Plus Gold standardom. Potpuno digitalna konstrukcija u kombinaciji sa MasterPlus+ softverom, dozvoljava korisnicima da kontrolišu i upravljaju performansama u realnom vremenu. Tu je i kompletna kompatibilnost sa ATX 3.0 standardom i S.T.C.M (Smart Thermal Control Mode), modularna konstrukcija sa “plagovima” i naravno, kada su u pitanju moderna napajanja velike snage – neizbežni 12VHPWR nastavak za napajanje moćnih grafički karti samo jednim, jedinim priključkom.

Konačno tu je i legendarna serija V1300 Platinum u 30th Anniversary Edition izdanju. Specijalna Cameleon kolor šema naglašava posebnost ovog beskompromisno kvalitetnog i pouzdanog napajanja koj ekoristi 100% japanske kondezatore, isporučuje 1300W čiste snage poštujući 80 Plus Platinum specifikacije. Dizajnirano je i napravljeno za PC računare koji su pod opterećenjem veći deo radnog dana i za korisnike koji žele sigurno i pouzdano napajanje za novu generaciju gejming računara, overklokere, modere i kreatore koji ne žele ništa manje od najboljeg za svoj PC.

cmv1300.jpg

Dual Mode PD 65W predstavljaju napajanja u skladu sa novim navikama života zavisnog od korišćenja tehnologije i mobilnih uređaja. To su praktično napajanja sa “power bank” funkcijom ugrađene baterije za napajanje telefona, tablet i prenosnih računara koji na mreži dozvoljava uređajima da povuku 65 W električne energije preko USB-A i USB-C interfejsa ili kada rade u režimu baterije do 45 W. Opremljeni su baterijom kapaciteta 15000 mAh i podržavaju funkciju brzog punjenja.

cmsfxv1100platinum.jpg

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare