24. Maja 2023.

Citroen My Ami Buggy u još 1.000 primjeraka

Tada je My Ami Buggy ponuđen u ograničenoj seriji od 50 primeraka koja je bila namenjena samo za francusko tržište (gde je ta serija rasprodata za samo 17 minuta i 28 sekundi). Sada stiže i najava da je Citroen odlučio da napravi još 1.000 komada ovog zanimljivog vozila, a oni će biti dostupni kupcima u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Italiji, Španiji, Belgiji, Grčkoj, Portugalu, Maroku i Turskoj.

Britanci će dobiti 40 primeraka, po ceni od 10.495 funti.

Francuski dizajneri su za ovaj My Ami Buggy između ostalog predvideli mat boju, kontrastne žute detalje, zaštitu blatobrana, pragova i branika, sklopivi sivi krov, kao 14-inčne točkove u boji zlata.

Krov je napravljen od vodootporne tkanine (koja je otporna i na UV zračenje), a može da se ručno odvoji pomoću dugmadi i staje iza sedišta kada se namota.

U unutrašnjosti imamo žute akcente, sa mestima za odlaganje stvari, kukama za torbu i kaiševima za otvaranje vrata, kao i žute šavove na crnim sedištima i žute šavove na patosnicama.

Vlasnici će takođe moći da personalizuju svoje vozilo dodavanjem poruke na prednjoj strani.

Vozilo je dugačko tek 241 cm, široko 139 cm i visoko 159 cm, ima elektromotor sa 6 kW/8KS, litijum-jonske baterije od 5.5 kWh, autonomija iznosi 70 km, dok je najveća brzina 45 km/h.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare