3. Oktobra 2023.

Čime se zapravo bavi Filip Živojinović, muž Aleksandre Prijović

Ko je zapravo on?

Prvo „Brenin sin“, onda muž Aleksandre Prijović. Za Filipa Živojinovića uglavnom čujemo kad se pomenu te dve uspešne poznate žene u Srbiji, dok on ostaje misterija.

I ko je on zaista i čime se bavi?

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Filip je rođen 1985. godine u Beogradu, ali iako mnogi tako misle, majka mu nije Lepa Brena već Zorica Nakić, prva supruga njegovog oca Bobe Živojinovića. Međutim, ovaj epitet se zalepio za njega i prati ga godinama. Prate ga i mediji odmalena jer su i Brena i Boba vrlo poznati, a i jer je njegova supruga Aleksandra Prijović postala jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima.

Filip je od ranih dana imao kvalitetno obrazovanje. Nakon osnovne škole završio je Britansku internacionalnu školu u Beogradu. Školovanje je nastavio na Univerzitetu „Rajs“ u Hjustonu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Po uzoru na oca rano je počeo da se bavi tenisom i 2003. godine postao je juniorski prvak Srbije i Crne Gore.

Početkom 2011. godine je postao izvršni direktor Fonda Unitas, međunarodne humanitarne organizacije koja se bavi borbom protiv trgovine ljudima. U januaru 2013. godine je napustio tu funkciju i počeo da radi kao sportski agent u kompaniji „Relativity Sports“ u Los Anđelesu. Sa tadašnjom devojkom, a današnjom suprugom Aleksandrom Prijović Filip je 2017. godine otvorio jedan restoran na Dedinju.

Kako pišu na sajtu sveopoznatima.com, manje se zna da je 2018. godine Filip pokrenuo onlajn školu za trudnice da buduće majke mogu da se, uz savete stručnjaka, što bolje pripreme za dolazak bebe.

A pošto je pod lupom javnosti tako dugo, Filipa su pre Aleksandre povezivali sa mnogim poznatim ženama. Među njima su hrvatska pevačica Maja Šuput, manekenka Sofija Milošević, glumica Maja Mandžuka. Sa Mandžukom je jedno vreme živeo u Americi, gde je ona gradila svoju glumačku karijeru. Verili su se posle nekoliko godina veze, ali su 2011. godine odlučili da se raziđu.

Od 2015. Filip i Aleksandra Prijović postali su jedan od najpopularnijih domaćih parova. Veliko venčanje napravili su 2018, a naredne godine dobili sina.

Sada kada je Aleksandra Prijović održala tri vezana koncerta u Beogradskoj areni, sve više se pominju Filipovi talenti za koje se ranije nije toliko znalo.

On zapravo stoji iza nekih od najvećih hitova svoje supruge.

Kako se da videti na Prijinom zvaničnom Jutjub kanalu, Filip je radio i muziku i tekst za njene pesme Zvuk tišine, Sve po starom, a uz Dragana Brajovića Braju stoji i njegovo ime ispod pesme Klizav pod, kao i kod Brenine čuvene pesme Boliš i ne prolaziš.

O tome je i sam jednom govorio, tačnije, o pesmi Zvuk tišine koja je bila poklon za njegovog sina Aleksandra.

„Moram da priznam samo da se najviše od svega nadam da će ova pesma nekako uspeti da preživi najveći test, a to je vreme, i da će Aki možda jednog dana negde naručiti pesmu koju peva mama, a napisao je tata. To je nešto za šta vredi živeti i stvarati. Na kraju krajeva ova pesma je naš večni poklon sinu. Možda prvi od mnogih“, rekao je Filip.

Zadovoljna.nova.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare