16. Aprila 2024.

CFMOTO predstavio moćne CFORCE X8 i X10 u Brnu

Autodrom Brno već dugo predstavlja istorijsko stecište motosporta, a nedavno je na svojoj stazi ugostio veliki broj međunarodnih novinara, dilera i menadžera CFMOTO-a. Svi oni su se okupili na evropskoj prezentaciji novih ATV modele CFORCE 850 TOURING i CFORCE 1000 TOURING.

CFORCE je svoju prvu popularnost stekao pre 13 godina sa modelom od 800cc, koji je zatim značajno unapređen na modele 850XC i 1000 u 2017. godini.

cfmoto brno

Sada, nakon više od pola decenije, CFMOTO je uspeo da postigne još značajnije pomake sa novim delovima i komponentama, zahvaljujući istrajnim istraživanjima i rigoroznim testovima kroz razna takmičenja. Treća generacija ovih modela je temeljno preoblikovana i optimizovana, ciljajući na sam vrh u ovoj kategoriji ATV-a.

cfmoto brno

Sa razmakom 305mm od tla i vučnom snagom od 820kg ovi modeli nude i izuzetno upravljanje uz napredne režime vožnje i pomoći kojima se upravljaju putem inovativnog TFT ekrana.

cfmoto brno

Svi prisutni mediji su imali priliku da čuji i reči gospodina Eduarda Slampe (Marketing menadžera kompanije Journeyman), gospodina Charlesa Nija (Glavnog prodajnog direktora u CFMOTO), gospodina Markusa Fercha (Potpredsednika prodaje u CFMOTO Evropa), gospodina Jana Dohnala (Menadžera prodaje u Journeyman) o procesu razvoja i pozicioniranja ovih impresivnih modela za 2024. godinu. Nakon toga su imali priliku i da isprobaju vozila vozeći kroz ogromni kompleks Brna, testirajući njihove mogućnosti kroz različite izazove i staze kako bi lično mogli da se uvere u sve mogućnosti koje nude CFORCE 850 TOURING i CFORCE 1000 TOURING.

cfmoto brno

Ključne karakteristike modela CFORCE X8 i X10 su impresivne. Povećana snaga motora, lakši okvir, poboljšano oslanjanje i tehnološke inovacije čine ova vozila vrhunskim izborom u svetu ATV-a. Svi modeli dolaze sa naprednim režimima vožnje, električnim upravljanjem i intuitivnim ekranima osetljivim na dodir.

Sa ovim modelima, CFMOTO potvrđuje svoju poziciju kao lider u industriji ATV-a i pokazuje svoju predanost inovacijama i kvalitetu. 

cfmoto brno

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare