9. Oktobra 2023.

„Ćevap fest“ od 20. do 22. oktobra na parkingu kod tvrđave Kastel

Šesti „Ćevap fest“, posvećen promociji najpoznatijeg banjalučkog gastro brenda, biće održan od 20. do 22. oktobra na parkingu kod tvrđave Kastel. I ove godine, održavanje  festivala podržao je Grad Banja Luka.

Kako je planirano, festival banjalučkog ćevapa i ove godine okupiće najpoznatije gradske ćevabdžinice, a u pripremi su, kako najavljuju organizatori, brojna iznenađenja za posjetioce, s ciljem promocije banjalučkog ćevapa i kreiranja što atraktivnijeg sadržaja za domaće i inostrane goste.

Nebojša Kuštrinović, promoter manifestacije, ističe da naš grad svake godine bilježi sve veći broj turista, te naglašava da festivali, poput ovog, imaju veliki značaj za dalje unapređenje turističke ponude Banje Luke.

–   Kad je riječ o gastronomiji, Banja Luka nema preponatljiviji brend od svog jedinstvnog ćevapa, i naš cilj da je, održavanjem ovog festivala, jačamo snagu brenda. Pripremamo potpuno novi koncept festivala, koji, pored nove lokacije, na parkingu ispod Kastela, nudi nove sadržaje. Pripremili smo brojna iznenađenja za sve uzraste, a vjerujem da će posjetioci biti zadovoljni novim konceptom, koji između ostalog, omogućava da se festivalu priključe i novi, sve popularniji gastronomski koncepti, poput burger majstora i sličnih sadržaja. Otvoreni smo za sve koji mogu da doprinesu da festval bude što atraktivniji za posjetioce. Pod okriljem festivala, želimo da otvorimo prostor za sve naše ljude koji mogu da ponude svoje gastronomske kreacije, a u zajedničkom interesu – da se svi dobro zabavimo i u grad privučemo što veći broj gostiju – ističe Kuštrinović.

Prijave za češće na festivalu još su otvorene, a svi zainteresovani mogu se obratiti organizatoru, agenciji „New age“, na mejl bojana.newage@gmail.com ili telefon broj: 065/467-691.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare