Ćerka Sofije Kopole htela da iznajmi helikopter kako bi se vidjela sa drugarima - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ćerka Sofije Kopole htela da iznajmi helikopter kako bi se vidjela sa drugarima

Šesnaestogodišnja ćerka Sofije Kopole postala je glavna tema na društvenim mrežama pošto je objavljen video u kome se žali kako su je roditelji kaznili jer je pokušala da iznajmi helikopter koristeći očevu kreditnu karticu.

„Napravite tjesteninu sa sosom od votke sa mnom jer sam kažnjena zato što sam pokušala da iznajmim helikopter od Njujorka do Merilenda tatinom kreditnom karticom jer sam željela da večeram sa prijateljem iz kampa“, počinje Romi svoju žalopojku.

Zatim je započela priču o kuvanju, ali je prije toga upozorila svoje pratioce da ne zna razliku između bijelog i crnog luka, pa je greškom isjeckala ljutiku (šalot).

Dok je pripremala sos od votke, Romi dodaje da je odlučila da objavi svoj video o kuvanju na Tik-toku „kada sam već kažnjena, jer mi roditelji najstrože zabranjuju da imam javne naloge na društvenim mrežama“.

„Evo zašto“, objašnjava Romi držeći u rukama očevu Gremi nagradu, „Ne žele da se promovišem kao nepo beba, ali Tik-tok me neće proslaviti, tako da nije bitno“.

Zatim je pratiocima predstavila i dečka svoje bejbisiterke, Arija, koga je nazvala svojim „zamjenskim roditeljem“ jer „moji nikada nisu kod kuće“.

Iako je video obrisan sa Rominog Tik-tok naloga, jedna korisnica Tvitera ga je podijelila na svom profilu.

Uprkos brojnim kritikama koje su „nepo bebe“ – djeca poznatih ili uspešnih roditelja – dobile u posljednjih godinu dana, u mnogim komentarima na Tviteru se aplaudira Rominoj iskrenosti, i pored toga što većina tinejdžera nije u prilici da iznajmljuje helikopter na očevu kreditnu karticu.

Neki su čak bili impresionirani Rominim vještinama video montaže, tvrdeći da to dokazuje da se rediteljski gen prenosi s generacije na generaciju.

„Savršen kratki film, imamo treću generaciju reditelja u porodici Kopola“, stoji u jednom komentaru.

Sofija Kopola – rediteljka filmova Izgubljeni u prevodu i Marija Antoaneta – sa suprugom Tomasom Marsom ima dvije ćerke, Romi Mars (16) i Kozimu Mars (12).

Oskarovka i indi pop pjevač su se upoznali 1999. godine kada je frontmen „Feniksa“ doprinio zvučnoj podlozi za njen drugi film, The Virgin Suicides. Sofija je u to vrijeme bila udata za kolegu reditelja Spajka Džonzea, od koga se razvela 1999, a sa Marsom se vjenčala 2011. godine u Italiji.

Sofija Kopola je u više navrata govorila o svojoj želji da djecu drži podalje od javnosti, prenosi RTS.

„Nikada nisam vidjela smisao u tome da vodim malu djecu na premijeru filma i slično. Samo želim da imaju normalno djetinjstvo“, rekla je u intervjuu za Gardijan 2017. godine.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Pjevačici prekipjelo, skinula se, pokazala trbuh i odgovorila na kritike

Vanja A

Najveća prevara u istoriji televizije: Varao na “Milioneru”, a evo šta ga je odalo VIDEO

Vanja A

Zbog ovog filma došlo je do međunarodne nestašice roze boje

V.R.

Ostavite komentar