4. Oktobra 2023.

Centrumov “Jesenji kućni sajam“

Centrum i ove godine organizuje “Jesenji kućni sajam“, tradicija sajamskih cijena i stručnih prezentacija nastavlja se i ove godine i to od četvrtka 5. oktobra pa do subote 7. oktobra u Centrumu u Banjaluci (Petrićevac) i Centrumu u Gradišci (u Centrum Park-u).

Sajamski dani donose popuste na svim odjelima. Među sniženim odjelima i kompletnim robnim grupama našle su se građevina, mašine i alati, vrtni centar, pet centar, home centar, svijet kupatila, pod & tekstil i još mnogo toga što možete pronaći u Centrumu, a spisak svih popusta pogledajte ovdje: https://centrumshop.ba/jesenji-kucni-sajam-2023

Uz izlagače svjetskih i domaćih brendova, kroz stručne prezentacije koje vas očekuju 5. i 6. oktobra u Centrumu na Petrićevcu i 7. oktobra u Centrumu u Gradišci, saznaćete sve o novim jesenjim trendovima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta, pa možete iskoristiti ovaj trodnevni sajam za testiranje novih proizvoda ili tehnika rada.

Popusti na svim odjelima važe tri dana u Centrumu na Petrićevcu i Centrumu u Gradišci, i to od četvrtka 5. oktobra do subote 7. oktobra. Posjetite Jesenji kućni sajam Centruma i iskoristite sajamske popuste.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare