Ceca se oglasila nakon što je saznala da je Nemanjin brat kolabirao na terenu - BIGportal.ba
Ex Yu

Ceca se oglasila nakon što je saznala da je Nemanjin brat kolabirao na terenu

Folk divu vest je prestravila

U medijima je kao bomba odjeknula vest da je Dragiša, rođeni brat Nemanje Gudelja, kolabirao na terenu dok je trajala utakmica između Kordobe i Rasing Ferola. Dragiši (25) odmah je ukazana lekarska pomoć, a portal “Cordopolis” piše da je fudbaler u svesnom stanju prevezen u bolnicu, a čak je i komunicirao sa saigračima:

– Bio je u nesvesti neko vreme, ali kada je napuštao stadion, bio je potpuno svestan. Želeo je da se vrati u igru, ali smo odlučili da ga pošaljemo u bolnicu. Poslednje vesti koje imamo o Dragom, jesu da se trenutno nalazi na posmatranju i da je na intenzivnoj nezi i radiće mu sve testove. Nastavićemo da izveštavamo o njegovom stanju, kada i nas doktori obaveste o svemu. Takođe, klub se putem javnih glasila i zahvalio medicinskom timu na brzoj reakciji – izjavio je jedan od ljudi iz kluba za koji igra.

Anastasija Ražnatović, koja više od godinu dana uživa u srećnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, i živi sa njim u Sevilji u Španiji, sada se oglasila povodom nemilog događaja.

Nemanja Gudelj je najpre postavio sliku svog brata Dragiše iz bolnice, a onda je tu objavu podelila Anastasija.

– Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Kordobi. Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. PRAVI RATNIK VEĆ STOJI!!! JER KAŽU DA NIKAD NE ODUSTAJE!!! HVALA VAM! – napisao je Nemanja u objavi

Nakon Anastasije, oglasila se i Ceca, koja se veoma zabrinula:

– Svi bili prestravljeni. Stvarno smo se prepali, on je jedan zdrav, mlad momak. Drago mi je da se odmah povratio. Želim mu sve najbolje, kao što želim i svojom deci – priznala je folk zvezda na snimanju “Zvezda Granda”, kako prenosi “Blic”.

Danas objavljeno

On je novi dečko Olge Danilović, poslije košarkaša fudbaler

Vanja A

Papreni honorari pjevača za ljetnju sezonu

Vanja A

Da li prepoznajete dječaka sa slike?

Vanja A

Ostavite komentar