10. Oktobra 2023.

Call of Duty: Warzone Mobile stiže na proljeće

Kompanija Activision je tokom događaja CoDNext saopštila da će igra Call of Duty: Warzone Mobile biti dostupna gejmerima od proleća 2024. godine.

Radi se o mobilnoj verziji igre Call of Duty: Warzone, u kojoj će naredne godine širom sveta moći da uživaju korisnici Android i iOS uređaja. Igra je trenutno dostupna samo u određenim zemljama.

Warzone Mobile razvijaju kompanije Activision Shanghai i Beenox, a imaće veliki broj novih mogućnosti i poboljšanja u odnosu na verziju dostupnu za konzole i PC. Deo igre će biti nova mapa nazvana Caldera, koja je zasnovana na pacifičkom ostrvu istog imena. Igra će ponuditi i novu šemu kontrola i biće optimizovana za mobilne uređaje.

Takođe, Warzone Mobile će biti potpuno besplatan za igranje, a uključivaće niz mikrotransakcija poput skinova za oružje i likove. Iz Activisiona su naglasili da će sve mikrotransakcije u igri biti isključivo kozmetičke prirode i da neće uticati na gejmplej

Očekuje se da će igra biti veoma popularna jer se radi o prvoj mobilnoj verziji već popularnog naslova. Takođe, biće kompetitivna jer će ponuditi crossplay opciju s konzolama i PC verzijama Warzonea. To znači da će igrači na svim platformama moći da igraju jedni protiv drugih u istim mečevima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare