3. Aprila 2023.

Brza pastirska – toliko ukusna da ćete je stalno pripremati

Sastojci:

  • 1 kg krompira
  • 600 g mlevenog mesa svinjske plećke
  • 150 g slanine
  • pola čaše paradajiz sos
  • 2 crna luka
  • 2 šargarepe
  • 4 čena belog luka
  • začini po željo
  • puter
  • so, biber
  • malo mleka
  • malo ulja

Priprema:

Oljuštite i isecite krompir, pa ga skuvajte. Na malo ulja prodinstajte sitno seckano povrće, dodajte slaninu i mleveno meso i sos. Posolite i pobiberite.

Procedite krompir, dodajte puter i malo mleka, posolite i napravite pire. U pleh stavite masu sa mesom i povrćem, preko njega stavite pire i zapecite u predhodno zagrejanoj rerni na 200 oko 30 minuta.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare