14. Juna 2023.

Britanska glumica u 82. godini pozirala gola za Vogue

Pojaviće se na naslovnici julskog izdanja časopisa posvećenog LGBTQ+ zajednici, a srpska javnost bolje ju je upoznala tokom saradnje sa rediteljem Stevanom Filipovićem.

Glumica Mirijam Margolis, svjetskoj javnosti poznata po ulozi profesorke Spraut u Hariju Poteru, a našoj po ulozi baka Vere u Filipovićevom filmu “Pored tebe”, pozirala je gola za stolom, a ispred nje se nalaze peciva prekrivena glazurom.

“Ne mogu da odolim da budem zločesta”, izjavila je za Vogue. Uprkos odvažnim fotografijama, glumica je priznala kako se bori s tim da prihvati svoj izgled.

Britanska zvijezda Mirijam Margolis (82) pozirala je naga za britanski Vogue.

“Volim svoje lice. Mislim da djelujem toplo, otvoreno i nasmejano”, izjavila je dodavši: „Ali mrzim svoje tijelo. Mrzim velike grudi i imam mlohav stomak, male iskrivljene noge. Nisam oduševljena time. Ali treba izvući najbolje iz toga. Morate učiniti najbolje što možete”, kazala je glumica.

Uz britansku glumicu, u julskom izdanju časopisa posvećenom Pride Month-u pojaviće se i druge LGBTQ+ zvijezde, uključujući glumca Ncutija Gatvu, američku glumicu i pjevačicu Džanel Mone i britansku glumicu Belu Remzi.

Glumica je, takođe, otkrila kako se uskoro podvrgava operaciji srca dodavši da se ne boji.

“Kad ste mladi, nikad ne razmišljate o smrti. Puno razmišljam o smrti. Svakog dana. Kad se probudim, pomislim: ‘Hm, novi dan’. Možda nisam očekivala da ću ga dočekati“, izjavila je.

Britanska zvijezda takođe se osvrnula na trenutak u kom je priznala roditeljima da je gej. Otkrila je da ih je to jako povrijedilo i da ju je njena majka natjerala da se zakune na Toru kako više nikad neće spavati sa ženom.

Inače, glumica je još 1966. otvoreno priznala da je gej, a homoseksualnost je tada još bila ilegalna. Uprkos tome, izjavila je kako se nikad nije stidjela toga.

U filmu Stevana Filipovića “Pored tebe”, koji je počeo sa snimanjem u vrijeme korone, 2020. godine, igra i dobitnica prestižne nagrade BAFTA, britanska glumica Mirijam Margolis, koju naša publika najviše pamti po ulogama u ostvarenjima Crna Guja i Hari Poter. Margolis je u izjavama isticala da voli srpski narod i da će posjetiti Srbiju, prenosi Danas.rs.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare