11. Decembra 2023.

Brat Žike Jakšića je poznati pjevač: Pogledajte o kome se radi

Omiljeni voditelj često je bio u centru pažnje javnosti zbog žena s kojim je bio, ali rijetko ko  zna da on nije jedina poznata ličnost u porodici Jakšić.

Poznati voditelj Žika Jakšić godinama je na voditeljskoj sceni. Narod ga veoma voli jer sa svojim akcentom, nastupom i vedrim osmjehom oduševljava i razveseljava sve.

Publika ga voli gledati i slušati, jer je u emisijama opušten, otvoren i uvijek spreman na dobru zabavu i šalu, a vrlo često i takmičare u poznatom muzičkom takmičenju zna da spaja  sa srodnim dušama.

U medijima je često bio zbog burnih ljubavnih veza sa bivšim ženama o kojima ima samo riječi hvale.

No, iako voli da zaviri u tuđe živote, Žika svoju privatnost skriva dalje od očiju javnosti. Ono što rijetko ko o njemu zna jeste da ima rođenog brata, a koji je pjevač.

Njegov brat Vladimir Jakšić Musa je dio RNR grupe Revolveri, koja je bila vrlo popularna devedesetih  godina. Ovaj bend su mnogi zapamtili po himni protesta Nema povlačenja, nema predaje, kao i po pjesmama Brod na okeanu, 24 sata dnevno RNR…

Musa se, poslije duge pauze, prije nekoliko godina vratio na scenu. Sada predvodi grupu Ex Revolveri, a sa bratom usko sarađuje, obzirom da Žika producira njegove albume.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare