31. Januara 2023.

Bol o kojoj se ne govori

Brat Marije Šerifović preminuo u 42. godini

Dobro je poznato da Marija Šerifović ima mlađeg polubrata Danijela Pavlovića, koga je njen otac Rajko Šerifović dobio 1985. godinu u vanbračnoj vezi. Danijela je šira javnost upoznala 2008. godine, kada se takmičio u šou-programu „Operacija Trijumf”.

Međutim, manje je poznato da je Marija imala još jednog brata po ocu, koji je rođen u prvom braku Rajka Šerifovića. Dušan Šerifović preminuo je 2013, posle duge i teške bolesti. Imao je 42 godine.

− Živeo je s ocem. Imao je mnogo problema sa srcem, operisan je kao beba u Londonu. Jedva je preživeo. Konstantno je bio pod terapijom i nadzorom lekara – otkrio je svojevremeno njegov prijatelj.

Dušana Šerifovića su u rodnom Kragujevcu svi voleli, pa ga je na večni počinak ispratila reka ljudi, koja je došla da uputi poslednji pozdrav.

− Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka. On je bio jedna beskrajno dobra i posebna dušica – rekla je između ostalog Marija Šerifović kada je gostovala kod Slavice Đukić Dejanović u emisiji „Na terapiji”, koja će se uskoro emitovati.

Hellomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare