9. Juna 2023.

“Bludni” predsjednički sin, drogira se, s prostitutkama je i sve je to snimljeno, čak i na Kosovu

Hanter Bajden je na svim naslovnim stranama medija u Americi nakon što su se pojavile na hiljade njegovih fotografija na kojima se dobro zabavlja uz prostitutke i opijate.

Desničarska grupa Marko Polo objavila je, naime, gotovo 9.000 fotografija s Hanterovog lap-topa, a na kojima se vidi kako se drogira i zabavlja go sa prostitutkama.

Među ukupno 8.864 slika ima i svakodnevnih porodičnih fotografija, kao i onih sa s ocem Džoom.

Kako prenosi Večernji list, fotografije su nastale između 2008. i 2019. godine na Havajima, Kabo San Lulasu, tzv. Kosovu, Kini, Londonu, Parizu i Rimu, navodi Dejli Mejl, a izvučene su iz Hanterove Mekbuk aplikacije “Pro iPhoto” i iz Ajfona XS. Takođe, 674 slike poslate su MMS-om, 40 preko “WhatsAppa”, 111 drugim putem.

Objavljivanje slika mogao bi da bude šok za Bajdenove, s obzirom na to da osim intimnih i eksplicitnih fotografija, ima i fotografija maloletnih članova porodice.

Pretplata
Obavijesti o
guest

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare
Ratko
Ratko
3 mjeseci prije

Sve u cilju promocije američke kulture i vrijednosti, još uvijek malo zaostajemo za njima, ali nije to puno jer ovakve velike ličnosti aktivno u znoju i krvi vrše promociju pravih vrijednosti, a tata je na čelu tako da sve ide po planu!