31. Marta 2023.

Bivšeg supruga Emili Ratajkovski optužuju za seksualno zlostavljanje

Kako prenose strani mediji, one su optužile slavnog producenta Sebastiana Ber-Meklarda za neprimjereno seksualno ponašanje i zlostavljanje.

Mediji nisu objavili izvor ovih informacija, a dobili su i izjavu žene koja je uključena u pravni spor s ovim producentom gdje je ona navela kako je desetak izvora potvrdilo ovakvo ponašanje Ber-Meklarda.

U izvještaju stoji da je producent angažovao 17-godišnju djevojku putem Instagrama da glumi u sceni filma “Good Time”, gdje je djevojka trebalo da bude gola. Kako navode, žena je zamoljena da izvede golu scenu s glumcem koji je nedavno pušten iz zatvora pred desetak muških glumaca i članova ekipe, uključujući reditelje Džoša Safdija i Benija Safdija.

U drugoj optužbi navodi se kako je druga djevojka upoznala Ber-Meklarda tokom produkcije film “Uncut Gems”. Tvrdi da joj je takođe pisao putem Instagram proflila i davao obećanja u vezi s njenom karijerom. Kako kaže, prislio ju je na intimne odnose bez kondoma.

Ista žena je rekla da je Ber-Meklard koristio pogrdan i antisemitski jezik prema njoj, a kasnije je tvrdio da se šalio i da je pratio njenu lokaciju putem aplikacije na njenom telefonu.

Mediji su pokušali da kontaktiraju predstavnike slavnog producenta, ali oni nisu htjeli da komentarišu situaciju. Takođe, mediji su pokušali da kontaktiraju i predstavnike Emi Ratajkovski, budući da se sve odvijalo dok su oni još bili u braku.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare