25. Septembra 2023.

Bivša žena poznatog pjevača uništila vilu: “Stočići su bili zatrpani psećim izmetom”

Iako je kuća prelepa i luksuzna, navodno je bila toliko prljava i ruinirana da je Orijana na kraju morala da je proda za tri miliona dolara manje od planiranog.

Orijana Kevej, bivša supruga rok legende Fila Kolinsa, godinama je pokušavala da proda skupocenu vilu na obali mora nakon gorkog razvoda od svog trećeg muža. Iako je kuća prelepa i luksuzna, navodno je bila toliko prljava i ruinirana da je ova 49-godišnjakinja na kraju morala da je proda za tri miliona dolara manje od planiranog. Pre same prodaje Orijani su vlasti čak zaplenili određenu imovinu jer nije uspela da održi korak sa isplatom kredita.

Stočići za kafu bili su zatrpani psećim izmetom – vila slavne dizajnerke skroz ruinirana, to je vest koja je preplavila strane medije poslednjih dana.

Naime, vilu od 8. 000 kvadrata Orijana je kupila zajedno sa svojim bivšim suprugom, 15 godina mlađim Tomasom Bejtsom, a on ju je nedavno tužio uz optužbe da je namerno dopustila da njihov bračni dom propadne kako bi ga obezvredila.

U sudskim dokumentima navodi se da su stočići za kafu u dnevnoj sobi bili zatrpani psećim izmetom, te da je ova Švajcarkinja toliko pušila da kuća nije mogla da se izvetri od smrada cigareta. Navodno je čak i agent za nekretnine bio užasnut, tvrdeći da ne postoji šansa da se kuća uspešno proda.

“Postojala je rupa veličine 8×8 cm na plafonu gostinske sobe iz koje je stalno curila voda, a sve je bilo jš gore ako se uzme u obzir loše pejzažno uređenje ispred kuće, ogromna količina smeća i besomučna najezda voćnih mušica”, piše u dokumentima.

Kuća je stavljena na prodaju u avgustu 2022 za 10, 95 miliona dolara, ali je na kraju morala da je proda za 7, 75 miliona dolara.

Pomenute optužbe su poslednja u nizu svađa u bizarnoj 21-mesečnoj borbi zaraćenog para nakon što su posle samo 16 meseci braka stavili tačku na svoj nemili odnos. Bejts je takođe optužuje da je prodala 180 luksuznih predmeta u vrednosti od oko 250 hiljada dolara koji su pripadali njemu, a reč je o skupoj odeći, satovima, automobilu. Veruje se da je većina kupljena ubrzo nakon njihovog tajnog braka u avgustu 2020. godine.

Inače, Orijana je uplovila u tajnu romansu sa Bejtsom dok je još uvek živela sa Filom Kolinsom u njegovoj vili vrednoj 40 milona dolara.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare