12. Jula 2023.

Bitna nadogradnja stiže na Samsungovu Galaxy S22 seriju telefona

Samsung je nedavno donio veliku nadogradnju na ovogodišnju flegšip seriju, a ona je najviše fokusirana na kamere. Ali, uskoro će jedna nadogradnja stići i na prošlogodišnju premium seriju. Doduše, ne tako velika, ali ipak veoma bitna korisnicima Galaxy S22 serije.

Korisnici Galaxy S22 serije telefona su izrazili zabrinutost u vezi s performansama glavne kamere u uslovima slabog osvetljenja, posebno kada se fotografiše izvor svetlosti. Pored toga, korisnici Galaxy S22 modela prijavili su i šum na fotografijama snimljenim u uslovima slabog osvetljenja, i to naročito kada su fotografisali nebo. Međutim, izgleda da će južnokorejska kompanija uskoro rešiti ovaj problem.

Naime, kao odgovor na ove pritužbe, Samsung je tokom proleća priznao postojanje pomenutih problema i uveravao korisnike da radi na ažuriranju softvera kako bi ih rešio. Iako je nadogradnja prvobitno bila planirana za april ove godine, tek krajem jula ili početkom avgusta, ona bi trebalo da počne da pristiže Galaxy S22 modele.

Iz Samsunga su potvrdili da je rad na nadogradnji finalizovan i da će preko sledeće bezbednosne nadogradnje stići i ispravka problema glavne kamere.

Kako je bezbednosna nadogradnja iz jula ove godine već objavljena za Galaxy S22 seriju, korisnici će morati da sačekaju bezbednosnu nadogradnju za avgust tekuće godine, kako bi se ispravio problem.

Ovu informaciju je Samsung, odnosno moderator potvrdio na Samsung Community Forumu za Koreju. Iako tačan datum nije određen, očekuje se da se to desi krajem ovog ili početkom sledećeg meseca. Iz Samsunga uveravaju korisnike da će biti blagovremeno obavešteni kada bude potvrđen datum ove nadogradnje.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare