4. Septembra 2023.

Biograf kraljevske porodice otkriva: “Megan i Hari se nikada neće vratiti u Britaniju”

Biograf britanske kraljevske porodice ponovo iznosi nepoznate detalje o Megan i Hariju.

Megan Markl i princa Harija možemo videti i na koncertu Bijonse kao što je to bio slučaj na nastupu muzičke zvezde na SoFi stadijumu u Inglvudu u Kaliforniji, u okviru njene Renaissance svetske turneje, ali ih trajno u Velikoj Britaniji nećemo viđati. Tako smatra biograf britanske kraljevske porodice Endrju Morton

Kraljevski stručnjak kaže da se Megan i Hari nikada neće vratiti u Britaniju, zbog Kejt.

Morton koji je sarađivao sa princeom Dajanom na njenoj knjizi “Diana: Her True Story” objavljenoj 1992. godine, odbacuje mogućnost da se Megan Markl i princ Hari odsele iz Amerike i vrate u Veliku Britaniju.

Endrju Morton gostovao je jutros u emisiji “Nedelja jutro” na Sky News Trevora Filipsa, pa je na pitanje da li će može očekivati povratak poznatog para u Britaniju, rekao:

“Šta i da se Megan Markl pokloni Kejt Mildton? Ne mislim da će se to dogoditi. Ne mislim da će to uslediti. Oni imaju svoje živote u Kaliforniji”.

Megan Markl koja se suočila sa brojnim skandalima- u slučaju da se vrati u Britaniju sa porodicom, morala bi da se pokloni Kejt Mildton koja je jedan od najistaknutijih članova dvora, u skladu sa protokolom koji će stupiti na snagu kada princeza od Velsa postane kraljica, piše Daily mail.

Brojne nesuglasice koje dele dve dame čine to nemogućim, moglo bi se zaključiti iz Mortonovog komentara. Zamislite da se Megan sada vrati životu u Britaniji- morala bi da se pokloni Kamili, britanskoj kraljici. Posle svih sukoba to bi izgledalo prilično čudno.

Princ Hari sprema se da ove nedelje kratko poseti Britaniju, bez Megan Markl, kako bi sedmog septembra prisustvovao WellChild nagradama u Londonu, a zatim će se uputiti na nvictus Games u Nemačkoj, gde će mu se supruga pridružiti.

Neće se sastati sa ocem i bratom Vilijamo, tokom kratke posete britanskoj prestonici koja će uslediti dan uoči godišnjice smrti Elizante Druge, koja je preminula osmog septembra 2022. u Balmoralu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare