15. Februara 2023.

Biković častio djevojku putovanjem na Maldive

Naime, Biković je iznajmio najskuplji kompleks, kako bi njegova djevojka i on mogli da uživaju bez ijedne brige na pameti.

“Izabrali su jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu, “San sijam iru veli”, sa pet zvjezdica, koji se nalazi na samoj plaži, tik uz Indijski okean. Borave u kućici u kojoj imaju mir i privatnost, što je Milošu važno. Za deset noći, koliko će Miloš i Ivana biti tamo, glumac je platio 11.700 evra, a za dvije povratne karte izdvojio je još 2.500 evra”, priča izvor za Informer i dodaje da će Biković imati i dodatne troškove:

“Njih dvoje planiraju i da idu na izlete van ostrva, tako da će potrošiti još minimum 3.000 evra”.

Inače, Miloš i Ivana prethodno su odmarali na Alpima, ali su rešili da zimu provedu i u toplijim krajevima.

 “Prošle godine su posjetili Bali i Maldive, koji su im se mnogo dopali, pa su odlučili da ponovo odu tamo, ali su ovoga puta promijenili hotel. Miloš i Ivana odmor uglavnom provode tako što ispijaju koktele na plaži, rone, sunčaju se… U sklopu kućice imaju i svoj bazen i vrt, odakle uživaju u fantastičnom pogledu na okean”, priča naš izvor i dodaje da je Biković morao da ode sada na ljetovanje jer ga od kraja februara čekaju mnoge poslovne obaveze:   “Prvo ga očekuje premijera druge sezone serije “Južni vetar”, a zatim i mnoga gostovanja. U Rusiji se iščekuju premijere njegova dva filma, komedije “Sluga 2” i naučnofantastičnog trilera “Izazov”. Zato je sada odlučio da na najbolji način iskoristi slobodne dane”, rekao je izvor za pomenuti medij. 

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare