Big Radio – Tvoj novi komšija

Big Radio je jedna od najslušanijih radio stanica u BiH koja je svoj signal počela da emituje prije 26 godina, davne 1992 godine sa svog predajnika na Šehitlucima (Banj Brdo).

U to vrijeme slušaoci Banjalučke regije mogli su prvi put da čuju jedan drugačiji program i koncept koji do tada u bivšoj Jugoslaviji nije postojao, a koji je bio emitovan sa našeg Prvog programa (BIG 1) na staroj frekvenciji 90.7 Mhz.

Od toga trenutka situacija na FM nebu se promijenila. Počela je nova era gdje je Big Radio postavljao standarde i napredovao velikim koracima, istovremeno unapređujući programsku šemu i proširujući svoju pokrivenost signalom. Tako smo, vođeni uspjesima i porastu slušanosti, slušaocima predstavili dva nova koncepta radio stanica i osnovali BIG 2, a nedugo zatim i BIG 3 kojima smo objedinili sve komercijalne muzičke žanrove današnjice.

Ove godine na naš 28-mi rođendan Big Radio je postao bogatiji za još 19 novih frekvencija sa kojima smo dostigli pokrivenost FM signalom u preko 35 gradova i opština Bosne i Hercegovine.
Nova pokrivenost FM signalom za nas predstavlja ogroman uspjeh i nagradu za vrijedan i naporan rad svih ovih godina, ali ujedno i veliki izazov i odgovornost da novim slušaocima plasiramo samo istinite i nepristrasne informacije kao i najbolju muziku, te da opravdamo ukazano povjerenje od strane Regulatorne Agencije za Komunikacije.

Kako bi što bolje upoznali naše vjerne slušaoce kao i posjetioce sajta www.bigportal.ba sa novim frekvencijama i gradovima u kojima mogu da nas slušaju putem FM signala pokrenuli smo kampanju pod nazivom:

„BIG Radio, tvoj novi komšija“ gdje ćemo od 3. juna putem sve tri naše radio stanice i web portala bigportal.ba, kao i preko socijalnih mreža Facebook, Twitter i Instagram promovisati sve gradove gdje nas možete slušati, i to na jedan do sada potpuno novi način.

BIG RADIO – TVOJ NOVI KOMŠIJA U TREBINJU NA 103.5 MHZ
BIG RADIO – TVOJ NOVI KOMŠIJA U BIJELJINI NA 95.8 MHZ
BIG RADIO – TVOJ NOVI KOMŠIJA U BRČKOM, TUZLI  I  LOPARAMA
BIG RADIO – TVOJ NOVI KOMŠIJA U SARAJEVU

Pokušaćemo da razbijemo predrasude i dokažemo da ćemo Vam biti dobar komšija na medijskom nebu.

BIG Radio

VAŠ novi komšija.